Originally Posted by
balde_mir_07
Pek zamanım yok arayıp tarayamam ama burayı takip eden görmüştür. İbrahim Akın'ın Fenerbahçe maçında çektiği bir şut ve şutun dışarı çıkmasından sonra verdiği bir tepki vardı. Burada paylaşıldı ve üzerine Fenerbahçe aleyhine yorum yapıldı. Altında hiç bir bağlayıcı bir durum olmamasına rağmen tamamen yoruma dayalı (sana göre-bana göre) olan bir durumu bile sırf lekelemek için kullanırken ; Fenerbahçe lehine şike yaptığı iddia edilen birinin "Ben TS maçında gole giden bir pozisyonun gol olmasını engelledim çünkü Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemiyordum" demeyi görmezden gelmek, bunun mahkeme önünde söylenmiş açık ve resmi bir söz (bakın diğerleri gibi yoruma dayalı, sana göre bana göre değil) olmasına rağmen bunun basit bir durum, hatır ve gönül işi olduğunu varsayarak önemsememek, 11 aydır bu olay üzerinde yorum yapanların objektifliğini gözler önüne seriyor aslında. Vurgulamak istediğim buydu.
Örneğin; İbrahim Akın'ın hoca ile olan muhabbeti üzerine yorum yapan, onun dediklerinin aksini savunup dalga geçenler, dün neden Nevzat Şakar'ın hoca dua etsin diye 300 bin liraya anlaştıklarını irdelemedi ? Üzerine konuşmadı ?
Benim burda söylediklerim "Bakın biz yaptık, onlarda yapmış" demek değil, Ortadaki iddialar birbirine bu kadar yakın iken niye A takımı 1 yıldız hukuki olarak zülm görürken B takımı pürü pak ilan ediliyor ? A takımına karşı cin olan gözler niye diğer durumlarda köreriyor ? Ben kamuoyunun yaratmaya çalıştığı bu iki yüzlülüğe dem vuruyorum. Umarım anlatabilmişimdir.