Quote Originally Posted by Han12 View Post
Şunu söyleyeyim Damir'in ful iki ya da üç maçını seyrettim ama onun haricinde en azından lig maçlarının özetlerinden yediği golleri seyrettim çoğu komik denilecek seviyede tamamen yetersiz bir kaleci
Enke'de yetersiz kaleci olarak kabul edilmisti ligimizde. Ertesi sene Almanya'da yilin kalecisi secildi.

Friedel'de bir zamanlar yetersiz gorulmustu. Ama 11 yildir premier lig'in en iyi kalecilerinden birisi.

Konya'nin defansi mi var ki butun suc Damir'e atiliyor? Bugun Konya ligin en fazla gol yiyen takimi. Kasimpasa ve Rize'den sonra da en az gol atan takimi. Bir tek kaleci mi duzeltir bunu?

Abi izlememiş olabilirim İsrailli oyuncuları ama bana gerçekten samimice İsrailli şu an -9 edecek 5,6 tane oyuncu olduğuna inanıyorum diyebilirmisin diyemezsin diye tahmin ediyorum. İsrail tarihi boyunca -9 lara ulaşabilen kaç oyuncu çıkardı acaba? Ya o Kahrıman'ın PA'sını düşürüp 145 yapılsa bin kat daha mantıklı olur ya da hatta biraz daha aşağı bile çekilebilir...
Bilmiyorum cunku Israif futbolunu takip etmiyorum. Belki bizim Muhammed gibi 4-5 tane alttan gelen oyunculari var. Israil arastirmacisina gore bu oyuncularin hepsi Chelsea, Real Madrid, Barcelona gibi kulupler ile antrenman'a cikmis ve gitmemelerinin tek nedeni askerlik yapmak zorunda olmalariymis. Evet fazla gorunebilir ama biz de iyi bir jenerasyon yakalarsak ve 8-10 tane -9'lu oyuncumuz olursa, bu oyuncular Turkiye'de olamaz diye elestiriler gelecektir. Cunku beklenmedik bir sonuctur. Ancak imkansiz da degildir. Saygi gostermek lazim verdikleri karara.