-

Originally Posted by
CoşkuN ÖzdemiR
Profil 1: Sergie Aguero.
Arjantının gelecek vaad eden büyük yeteneği. Bu yaşta yıldız olmaya aday değil, tek başına aday olmuş zaten.. Fakat bunların hiç biri 5 ayda değişemez. Niye mi bakınız. Resimdeki ilk profil FM 2008in çıktıgı ilk sürüm 8.0.0 yani default hali.Bazı özellikleri ve 802 son çıkan sürüm arasında ki farklar.
8.0.0 dan Topsuz alan: 13
8.0.2 den Topsuz alan: 17
Tam tamına 4 puan artmış..
8.0.0 dan Güç: 14
8.0.2 den Güç: 16
2 puan artmış.
8.0.0 dan Önceden Sezme: 10
8.0.2 den Önceden Sezme: 16
Tam 6 puan artmış
8.0.0 dan Kafa: 7
8.0.2 den Kafa: 12
tam 5 puan artmış.
Diğer özelliklerine resimden bakabilirsiniz. Yıldız olabilir ama bu kadar bir anda bazı şeyler tabadan tavan yapmaz. Barcaya karsı takımını sırtlayabilir. Yıldız olabilir ama 2 sürüm arasında kaç ay geçtiki bir anda tavan yaptı.
oyunu o kadar iyi takip ettığıne gore agüeronun 8.0.0 da butun ozellıklerının 7-8 gun içinde 1 er puan mutlaka arttığını.8.0.2 de yaklaşık aynı profılle 1-2 sene kaldığını da biliyorsundur.
eğer kafa ile bu sezon 8-9 tane gol atmışsa.kafa vuruşunun 7 den 12 ye çıkması çok mu anormal.
eğer maçlarını izlerseniz.ön sezilerde,topsuz alanda yaptığı baskı ve ikili mücadelerde ki mücadelisyle 8.0.2 de ki özelliklerini hakettiğini görceksiniz.teknik,top sürme ve özel çalımlarından bahsetmiyorum bile.ben agüeroda fm 2009 da gene gelişme bekliyorum.
zıplama,top sürme gibi.
agüero geçen yıl bu kadar popüler deildi.gençler şampiyonasında döktürdükten sonra.8.0.2 de ki değerleri 8.0.0 da verebilirlerdi.akıllılık yaptılar beklediler ve 2 sürüm sonra daha mantıklı değerleri verdiler.ayrıca barçayı 8.0.2 çıktıktan sonra parçaladı.
yakalaşım doğru ama yanlış örnek seçimi.
Mesaj Yetkileri