Tamam da olaylara bole bakarak da bisey cozemeyiz biraz daha ilimli yaklasmamiz gerekiyor ki bende biraz fazla agresif olma hatasi yaptim hatda surada son uyarima kadar lafimi sokmadan duramiyodum ama ne oldu omur boyu sari kart cezalisiyimhala atilmadigima sasiyorum dogrusu. Bu arada SI games forumlarinda nickim Doruk.
Simdi olay sadece Meksika ligi daha iyi TSL daha iyi degil son zamanlarda Meksika'da acayip genc yetenekler yetisiyor mesela bizim 4. oldugumuz U-17 turnuvasini kazanan ulke Meksika idi. Tabi bu denemek degil ki o kadar -9 PA olmali ama ben sahsen izlememis oldugum oyuncular hakkinda da yorum yapmak istemiyorum pek. Ayrica kanimca ozellikle Meksika, Brezilya, ve Arjantin ligleri cogu kisi tarafindan cok yanlis degerlendiriliyor bence Avrupa'in bir cok ligine gore kalite ve mucadele acisindan hic de geri kalmayan ligler.
Nuri Sahin'e -9 PA veren Alman arastirmasi gorun bakin ilerde set PA aldiginda 165-175 arasi PA vericektir bu kadar da olmayalim lutfen serdar Tasci gecen sene Budnesliga'yi kazanan takimin banko oyuncusu idi ve daha henuz 20 yasinda idi. Mesela Mesut Ozil ve HSV de oynayan bi Alman genc var Alman arastirmacilara gore bunlar -9 PA almasi gereken iki isim ki Mesut Ozil 19 yasinda olmasina ragmen 140 CA sahibi bi oyuncu ama Super Sef ikisine de -8 PA vermis ki defalarca bu konu hakkinda yazilip cizilmesine ragmen son surum de degisiklik yoktu. Herseyde tamami ile art niyet aramayin. Gir bak Si games da arama benim Nuri Sahin icin kac tane mesajim var o konu da bende sana katiliyorum cunku Hollanda arastirmacisi en son bana dedigi aynen sole "Aslinda bi ara -7 PA bile yapmayi dusundum ama su anda kesin PA ver desen herhalde 165-170 arasi bi rakam veririm hat da 175 bile dusunebilir" dedi ama nedense -8 PA de birakmaya karar verdi. Son olarak tabi mesajlarima cevap vermeyi birakti bende son zamanlarda dayanamayip saygi sinirini biraz asmaya basladim tabi... Arkadaslar diyorum burada bunlari konusuyoruz iyi guzel de burada hic bisey yapamayiz eger biseyler yapmak istiyosaniz gelin SI forumlarina yazin biseyler ama mantikli bi bicimde yazin yani siz bize karsi sole bole demeyin yoksa hic takmazlar bile.

hala atilmadigima sasiyorum dogrusu. Bu arada SI games forumlarinda nickim Doruk.