Quote Originally Posted by EreN View Post
Ben bu dediğine katılmadığımı belirtirim. Bundan 8 sene önce alt yapı diyince fenerbahçenin adı bile geçmez iken şu 3 senedir ciddi anlamda atılımlar var ve başarılı sonuçlar alınmaya başlandı 2 sezondur. Dikkat edersen ben "aa olur mu hiç fenerbahçe alt yapıda gsye artık yetişti" demedim, aradaki devasa uçurumun artık kapanmaya başladığını belirttim.
Taraftar yapısı fenerbahçenin her zaman için yönetimle aynı kafada olmuştur. Tabi ki Fenerbahçeliler Daum zamanındaki bol gol attığımız, hızlı ataklara pierre'nin indirip nobrenin gollerine hasretiz..
Erencigim. Alt yapinin hedefi iyi sonuc almak degil, iyi oyuncu yetistirmektir. Iyi oyuncu yetistirirken, ayni zamanda iyi sonuclar da alirsan kadayifin ustune kaymak olur.

Atilimi bugun yaparsin, meyvesini ancak 10 sene sonra yersin alt yapida. Tabii bu arada radikal degisiklikler yapilmazsa, belli bir plan ve program yapilmissa. Evet Fenerbahce alt yapisi tanidik cocuklarinin oynadigi yer olmaktan cikti/cikiyor. Daha kaliteli oyuncularin ekibe katilma hamlesi yapildi. Bunlarin meyvesini gordukce de gerekli degerlendirmeyi yapariz nasil olsa. O olana kadar da bu yatirimi oyunda yapmaniz gerekli olacak.