-
söz konsu olan türkiye datası ise tartışmaların odak noktası hep aynı gidiyor...
türk oyuncularına yüksek ca ve pa verilmesi mevzuu.
bende foruma başladığımda bu konuda hızlı bir giriş yapmış ama ömer gibi üstadlarla biraz tartışıp dinleyince zamanla hak vermiştim...yinede eleştrieceğim noktalar olsada en azından ilk başlardaki kadar keskin değil artık görüşlerim ...bu sanırım konu hakkında ilk dönemlere göre daha fazla bilgi edinmemden geçiyor...
Semih şentürk mevzuunda sayfalarca tartışma yaptıktan sonra ömerin verdiği şu not çok önemliydi...
"sürekli Ca sı bu olmalı ...falanınki bu niye semihin pa sı şu demeyip hangi özelliğinin neden artırılması gerektiğini yazın" demişti
evet anladımki boş konuşuyordum biraz ...
onla bunla kıyaslayacağına oyuncunun hangi özelliğinin kaç olması gerektiği hemde örnek ve herekçesiyle açıklamak gereklilğiydi doğru olan...
şimdi forumda burada yazan arkadaşlarda da aynı hatanın sürekli tekrarlandığını görüyorum ..
oturup yazıyorlar bol keseden" falanın CA sı 160 olsun filanınki 170 olsun"
iyide güzel kardeşlerim yazdıklarınız sadece bir fikir ama gerekçesi nedir bir yazın...
neden bu adam bu payı almalı en ufak bir çalışma yok oyuncu için en ufak bir gerekçelendirme yok..yanlış bunlar yanlış...
bir oyuncuya ca ve pa özellikleri için fikir beyan ederken önce biraz nedensellik katın yoksa söyledikleriniz boşa gider...
ne Ömer dikkate alır nede bir başka araştırmacı arkadaşımız söylediklerinizi...
Mesaj Yetkileri