1 ile 30 arası toplam 206 sonuç

Konu: FM2009 - Türkiye Datası

Hybrid View

bence sorun bizim oyuncuların pa ve calarında değil.bizim oyuncuların bu kadar düşükmüş gibi görünmesi diğer ülkelerin abartmasındandır.bunlara israil,ukrayna,italya,meksika....
    8.0.0 datasında çok iyi hatırlıyorum palermoya bakmıştım 170 üstünde en az 15 oyuncusu vardı.oha demiştim.madem bu ülkeler abartıyor biz niye abartmıyoruz.niye kendimizi küçük görüyoruz.öyle veya böyle bu oyuncular euro 2008de üçüncü oldular.bunu gözden kaçırmayalım...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    bence sorun bizim oyuncuların pa ve calarında değil.bizim oyuncuların bu kadar düşükmüş gibi görünmesi diğer ülkelerin abartmasındandır.bunlara israil,ukrayna,italya,meksika....
    8.0.0 datasında çok iyi hatırlıyorum palermoya bakmıştım 170 üstünde en az 15 oyuncusu vardı.oha demiştim.madem bu ülkeler abartıyor biz niye abartmıyoruz.niye kendimizi küçük görüyoruz.öyle veya böyle bu oyuncular euro 2008de üçüncü oldular.bunu gözden kaçırmayalım...

diğer ülkelerde abartma olayı çok uzun uzun tarışıldı forumda ama diğer ülkelerin abartması bizim ülkemiz araştırmasının da onlarınki gibi bir hal almasına sebep olmamalı yönünde düşünüyor araştırma ekibimiz ve bencede doğruyu yapıyorlar

ayrıca türk oyuncularla iyi takım yapılmıyor başarı kazanılmıyor diye itirazlar sürekli oluyor ...bazı oyuncular için bu itirazlar doğru olsada araştırmanın geneli için çok haksız bir eleştri bu...

bakın size 2 örnek fenerbahçeden...

birincisi Volkan DEMİREL fenerbahçe forumunda aylarca bu çocuğun daha fazla PA alması için itirazlar yükseldi...formunun yükseldiği zamanlarda herkes daha yüksek söyledi bunu..ama kimse çıkıpta bu çocuğun mental değerleri yerlerde sürünüyor demedi...ben fenerbahçe ile oynarken Volkan DEMİRELİ belli bir süre istikrarlı oynatınca çok verim aldım oysaki sürelki gerçekcilikten dem vuruyoruz ama bence volkan demirel oyunda kii kadar performans gösteremiyor gerçekte çok inişli çıkışlı bir oyuncu aslında......

bir diğer isim Wederson....hiç korkmadan sağ bek görevini veriyorum fenerbahçede son derece başarılı oluyor ama gerçekte o kadarda verim alamıyor fenerbahçe ondan....

velhasıl ..türk oyuncularla başarı gelmiyor diyorsunuz size ben bir 11 yapayım geçen seneden...

kalede : volkan (serkan kırıntılı)

defans: vederson ibrahim toraman gökhan zan serdar kurtuluş

orta saha: tuncay şanlı mehmet topuz arda turan gökdeniz karadeniz.

forvet: nihat kahveci halil altıntop (fatih tekke) hatta sabredilirse tefik köse veya ilhan parlak...

bu yukarıdaki kadro tamamen yerli oyunculardan oluşturulmuş bir 11

ve düzgün bir antrenman doğru taktik ve iyi bir kura ile bu kadroyla uefa şampiyonluğunu almanız gayette mümkün...

yani tarihinde 1 defa oda yabancı destekli bir kadroyla uefa kupasını kazanmışken türk takımları yerli oyuncularla bile bunu kazanabilecek seviyede bir kalite getirilmiş türkiye ligine türkiye datası

ha diyebilirsiniz ki şampiyonlar ligini alamam...

alamazsınız tabi..

henüz daha şampiyonlar ligi seviyesinde yabancı takviyeli kadrolarla bile takımlarımızın final oynamışlığı yokken tamamen türk oyuncularla şampiyonlar ligini kazanmayı beklemekte ne kadar realist olur sizce....

velhasıl zamanında diğer bazı ülke liglerinin oyuncularını abarttığı konusunda net fikirlerimi yazdım ama herseferinde türkiye ligi araştırmasının da son derece başarılı olduğunu belirttim...

arda tuan gibi semih şentürk gibi bazı oyuncuların PA larına yoğun şekilde itiraz da ettim...

ama bu demek değilki bizde diğerleri gibi işi çığrından çıkartalım....böyle şey olmaz olmayacaktırda...

Mesaj Yetkileri