1 ile 30 arası toplam 206 sonuç

Konu: FM2009 - Türkiye Datası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz zaten alayına -9 ve ya -10 verin demiyoruz içlerinden sıyrılanlara örneğin; Emre Çolak, Aydın karabulut, Batuhan karadeniz, Sercan yıldırım ve Cem sultan gibilerine -9 vermenizi temenni ediyoruz...

Arda'nın son 1 yılda dayanıklılık dahil olmak üzere bir çok zihinsel özelliğini geliştirdiğini düşünüyorum bu arada not düşeyim dün GS B genç takımı pendikspor B genç takımına son dakika golüyle 3-2 yenildi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Biz zaten alayına -9 ve ya -10 verin demiyoruz içlerinden sıyrılanlara örneğin; Emre Çolak, Aydın karabulut, Batuhan karadeniz, Sercan yıldırım ve Cem sultan gibilerine -9 vermenizi temenni ediyoruz...

Arda'nın son 1 yılda dayanıklılık dahil olmak üzere bir çok zihinsel özelliğini geliştirdiğini düşünüyorum bu arada not düşeyim dün GS B genç takımı pendikspor B genç takımına son dakika golüyle 3-2 yenildi
    batuhan ve sercan zaten -9 du.verilince veriliyor zaten hatta fazladan ilhan parlak vardı.

emre çolak ve cem sultan gibi derken,bu oyuncular henüz a takımla oynamamış oyuncular -9 bekleme boşuna.

arsenalli 1992 doğumlu jack wilshere -9 lı premier ligde maça çıkmış biri.biraz ölçü yapalım.

emre çolağı canlı izledim bende çok beğeniyorum çok teknik bir oyuncu.oyun stili hoşuma gidiyor.ama daha a takımla maça çıkmamış biri sonuçta.

-9 p.a alsın demektense profilinden bahset bize kaç c.a. almalı şu anki futbolunu izliyorsan c.a özelliklerinden bahsetmelisin.

barış memiş -9 a aday isimlerden biri olabilir yeri bura deil şimdi zaten.

aydın karabulut 155. civarı bir set p.a. alabilir.,

bu arada genç b takım yenilmiş ne alaka...

arda hangi zihinsel özelliklerini ne kadar geliştirdi 20 tane zihinsel özellik var zaten gs araştırması vardı aylarca sürdü taylan o zaman yazmadın mı sen bunları burada bunlara hiç girmeyelim istersen.
    Last edited by Lionel Andres Messi : 13.Ekim.2008 at 20:31

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post

Emre Colak cok teknik bir oyuncu olabilir ancak su anda Lincoln'un bile fiziksel acidan zorlandigi durumda, Emre Colak ne olur? Isterse butun teknik ozellikleri 20 olsun. Bir Alex'in CA'sinin fiziksel ozellikleri nedeniyle 150'lerde dolastigini dusunursek, Emre Colak'in bir Alex kapasitesine ulasma ihtimali olmasi neden yeterli degil sizce?

Aydun Karabulut yetenekli olabilir, FM acisindan ozel yetenege sahip bir oyuncu olabilir. Ancak bu Aydin'in dunyanin en buyuk kuluplerinde banko oynayabilecek bir oyuncu olabilecegi anlamina gelmez. Ozellikle inkar edilemeyecek fiziksel zaaflari nedeniyle. Bu zaaflarin yerine muthis teknik ve muthis zihinsel ozellikler koyarsa belki. Ancak boyle bir Aydin gormedik bence daha. Gormus olsak ligimizi kasip kavuruyor olur kendisi.

Batuhan zihinsel gelisiminde tam olarak yol almis degil ama fizik, teknik var. Bu nedenle de zaten hep -9'u savundum Batuhan icin.

Sercan Yildirim yine yetenekli bir oyuncu, cok iyi hizlanmasi, topla hizli olmasi bir forvet oyuncusu icin onemli meziyetleri. Sercan'in, Batuhan kadar olmasa da, -9 almasinda bir sorun gormuyorum.

Cem Sultan da yetenekli, fiziksel kalitesi olan bir oyuncu. -9 konusunda tereddut etmemin nedeni, daha once de soyledigim gibi daha ust kademelerde izlememis olmamiz. Tabii belki de sakat olmasi bunda bir etken. Zaman gosterecek bazi seyleri.

Mesaj Yetkileri