1 ile 30 arası toplam 206 sonuç

Konu: FM2009 - Türkiye Datası

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Biz zaten alayına -9 ve ya -10 verin demiyoruz içlerinden sıyrılanlara örneğin; Emre Çolak, Aydın karabulut, Batuhan karadeniz, Sercan yıldırım ve Cem sultan gibilerine -9 vermenizi temenni ediyoruz...

Arda'nın son 1 yılda dayanıklılık dahil olmak üzere bir çok zihinsel özelliğini geliştirdiğini düşünüyorum bu arada not düşeyim dün GS B genç takımı pendikspor B genç takımına son dakika golüyle 3-2 yenildi
    batuhan ve sercan zaten -9 du.verilince veriliyor zaten hatta fazladan ilhan parlak vardı.

emre çolak ve cem sultan gibi derken,bu oyuncular henüz a takımla oynamamış oyuncular -9 bekleme boşuna.

arsenalli 1992 doğumlu jack wilshere -9 lı premier ligde maça çıkmış biri.biraz ölçü yapalım.

emre çolağı canlı izledim bende çok beğeniyorum çok teknik bir oyuncu.oyun stili hoşuma gidiyor.ama daha a takımla maça çıkmamış biri sonuçta.

-9 p.a alsın demektense profilinden bahset bize kaç c.a. almalı şu anki futbolunu izliyorsan c.a özelliklerinden bahsetmelisin.

barış memiş -9 a aday isimlerden biri olabilir yeri bura deil şimdi zaten.

aydın karabulut 155. civarı bir set p.a. alabilir.,

bu arada genç b takım yenilmiş ne alaka...

arda hangi zihinsel özelliklerini ne kadar geliştirdi 20 tane zihinsel özellik var zaten gs araştırması vardı aylarca sürdü taylan o zaman yazmadın mı sen bunları burada bunlara hiç girmeyelim istersen.
    Last edited by Lionel Andres Messi : 13.Ekim.2008 at 20:31

Mesaj Yetkileri