Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 45.45%
  • Galatasaray

31 46.97%
  • Beraberlik

5 7.58%
1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [ TSL 10. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Alakası yopk servet sert oynayabilir ama maçın son dakikalarında gereksiz yere adamı biçmez üstelik gali durumdayken..Ardaya çirkef diyorsanız lugano selçuk taraftara işaret yapan gökhan semih nedir sence..Ardaya küfür ediyolar tutup 'Allah razı olsun' diyecek hali yoktu
    Nasıl bir kısır döngüdür ki Lugano'yu sert oynuyor diye yerden yere vururken Servet'in yaptıklarını oyun için sertlikle geçiştirebiliyorsunuz ? Sertliğe cephe alıyorsanız formaların hepsini birlikte değerlendirmek gerekiyor.

Ömer taraftara dönüp burdayım dedi diye yerden yere vuruldu Galatasaray taraftarı tarafından. Taraftarı kışkırttı, Ömer haksızdı dendi. Şimdi de Arda ''Allah razı olsun '' mu diyecek deniliyor. Hareketlere alınan tavırları hareketi yapan futbolcunun forması mı belirliyor ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Nasıl bir kısır döngüdür ki Lugano'yu sert oynuyor diye yerden yere vururken Servet'in yaptıklarını oyun için sertlikle geçiştirebiliyorsunuz ? Sertliğe cephe alıyorsanız formaların hepsini birlikte değerlendirmek gerekiyor.

Ömer taraftara dönüp burdayım dedi diye yerden yere vuruldu Galatasaray taraftarı tarafından. Taraftarı kışkırttı, Ömer haksızdı dendi. Şimdi de Arda ''Allah razı olsun '' mu diyecek deniliyor. Hareketlere alınan tavırları hareketi yapan futbolcunun forması mı belirliyor ?
    Ömerle ne ilgisi var.. Ömer seyircileri tahrik etti oyunu soğuttu vs..Ardanın durumu farklı burda..Sadece sizin bazı taraftarlarınızın kıskançlığından yapılmış bi şey ama bilemiyorum benimde takımımda solda uğur karşı takımda arda olsa bende kıskanırdım taraftara bi şey dediğim yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ömerle ne ilgisi var.. Ömer seyircileri tahrik etti oyunu soğuttu vs..Ardanın durumu farklı burda..Sadece sizin bazı taraftarlarınızın kıskançlığından yapılmış bi şey ama bilemiyorum benimde takımımda solda uğur karşı takımda arda olsa bende kıskanırdım taraftara bi şey dediğim yok..
    Ömer'le ilgisini yazdım ama okuma zahmetine katlanamamışsın. Sorduklarıma cevap vermemişsin. Sonuçlar hep böyle olsun sizde Arda olsun bizim Uğur'umuz devam etsin. Bizim için sorun değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri