fm benim de pc de oynadigim tek oyun ve cogu arkadasimin elestirileri sikayetleri aynen benimki gibi. tamam gercekci olmasi konusunda elestiren arkadaslara katilmiyorum bana gorede oyun zor ve gercekci olsun.

AMA

1. bu kadar sakatlik gormedim ben. gercekci demeyin lutfen herkesin ayni sikayeti var ve her hafta kesinlikle bir oyuncum 1-2 ay sakatlaniyo geneldede her hafta 2-3 oyuncum sakat. mehmet topuz u besiktas a aldim sezonun yarisina geldim uefa kupa maclariyla birlikte 20 maci gecti ama mehmet topuz 5 kere oynayabildi dusunebiliyormusunuz.(kimse bana antremanina bak, kondisyonu yukselmeden mac oynatma demesin)

2. ayni tip goller hep oluyor ve 3d mac motoru tamamen sacma olmus. uzun sut u 20 olan oyuncular daglara vuruyor , 8 olanlar ne goller atiyor. defanslar o kadar cok bariz hata yapiyor ki anlayamiyorum. bir kere daha hazirlanisi guzel olan gol gormedim.

genel olarak o kadar taktik ve komut hazirliyorum ama mac motorunda uygulamasini hic gormuyorum. hadi gectim taktik komutlarini free kick leri bile ornek olarak delgadoya at dememe ragmen o listede hic olmayan biri atiyor.
bence oyunda duzeltilmesi gereken 3 onemli sey var. biri taktik ekranindaki 13 kisi olayi (buna herkes takmis durumda, bir kisi buna amc ve fc nin etkilesimi demis ki cok komik geldi bu etkilesim(!) bana. bir dmc ile mc arasinda neden etkilesim olmuyor da onlar arasinda oluyor =) ) ikincisi sakatlik olayi inanilmaz sacma . 3. su ise mac motoru acilen duzeltilmeli. bana gore hersey mac motorundan geciyor. mac motorunun gercekle uzaktan yakindan alakasi yok. sakatliginda mac motoruyla alakali oldugunu dusunuorum antrenmanlarla alakali degil