Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

3 14.29%
  • Fenerbahçe

18 85.71%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Eller kollar da devreye girmeye başladı artık.

sen bu sözünü gerçekden bir futbol sever olarak cani yürekden pozisyonu izleyip mi söylüyorsun? ALLAH için ?

650 mtr. arası demişin saha ebatları Trabzon - Bursa karayolları arasında mı oynanıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    sen bu sözünü gerçekden bir futbol sever olarak cani yürekden pozisyonu izleyip mi söylüyorsun? ALLAH için ?
    World.Hollow´isimli üyeden Alıntı

Gol mü .? Gol Ağlara değdimi Fenerbahçe hanesine 1 - 0 diye geçtimi geçti?

daha neyin savaşını veriyorsunuz?

Geçen haftada 650 metrelik ofsayttan gol yediğimizde ofsayt mofsayt sonuçta gol demiştin. Şimdi de top ağlara değdimi değdi diyorsun. Yazık ki ne yazık. Hiç sanmıyorum ama olursa bir gün %100 hakem hatasıyla puan kaybedip sıralamada gerilere düşerseniz bakaLım diyebilecekmisin gol mu gol ağlara değdi mi değdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    World.Hollow´isimli üyeden Alıntı

Gol mü .? Gol Ağlara değdimi Fenerbahçe hanesine 1 - 0 diye geçtimi geçti?

daha neyin savaşını veriyorsunuz? 6

Geçen haftada 650 metrelik ofsayttan gol yediğimizde ofsayt mofsayt sonuçta gol demiştin. Şimdi de top ağlara değdimi değdi diyorsun. Yazık ki ne yazık. Hiç sanmıyorum ama olursa bir gün %100 hakem hatasıyla puan kaybedip sıralamada gerilere düşerseniz bakaLım diyebilecekmisin gol mu gol ağlara değdi mi değdi ?

Te ALLAH'ım ya

650'i bırak 50 MTR'lik ofsaytı göster ben TFF şikayet edeyim kendim elimle şikayetimi yazayım yaşın ufak değil saçmalama lütfen ..!

Futbolun doğası bu kusura bakma Shamur1, hiç ağlamıcaksın ağlayana hiç kimse acımıyor futbolda bir tekmede gören vuruyor

benim için adamın kaleden kaleye attığı falan önemli değil, o ağları 1 cm geçtimi 1 olarak haneme yazıldımı gerisi hiç ilgilendirmiyor isterse adam 2 elinle birlikde atsın.

daha devam ediyor, acın ama kusura bakma futbolun doğasında var dediğim gibi hakem hataları olmadımı böyle işte karmaşalar oluyor, gönül ister olmasın ama. Oluyor.

Mesaj Yetkileri