Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

3 14.29%
  • Fenerbahçe

18 85.71%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunu hatırlatmak istemezdim ama futbolun genel tanımında da zevki içinde de hatalar yer alır.Futbol oyunu bir bütündür ve seyir amaçlı insanları eğlendirmek üzerine kurulmuştur.Eğer bu güzelliği birbirinize karşı savaş aracı olarak kullanıyorsanız size hiç bir şey demiyorum.

Herkes bir kendine gelsin. Valla bu haliniz gördükçe maç izlemekten de utanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bunu hatırlatmak istemezdim ama futbolun genel tanımında da zevki içinde de hatalar yer alır.Futbol oyunu bir bütündür ve seyir amaçlı insanları eğlendirmek üzerine kurulmuştur.Eğer bu güzelliği birbirinize karşı savaş aracı olarak kullanıyorsanız size hiç bir şey demiyorum.

Herkes bir kendine gelsin. Valla bu haliniz gördükçe maç izlemekten de utanıyorum.
    abi sana yine şiddetle katılıyorum sonuçta mekanik bi hadise olmayan futbolda hatalar elbet olacaktır.. Önder gol der diğeri hayır der sürüp gider bi dahaki hafta hatırlanmaz.. Mühim olan aldığımız keyif ve birbirimizle konuşurken aldığımız hazdır ki gördüğüm kadarıyla burdaki tartışmalar hazzı geçmiş alevlenmiş..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Mesaj Yetkileri