Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

3 14.29%
  • Fenerbahçe

18 85.71%
  • Beraberlik

0 0%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 151 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [ TSL 16. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Eller kollar da devreye girmeye başladı artık.

sen bu sözünü gerçekden bir futbol sever olarak cani yürekden pozisyonu izleyip mi söylüyorsun? ALLAH için ?

650 mtr. arası demişin saha ebatları Trabzon - Bursa karayolları arasında mı oynanıyor?

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    EyvALLAH böyle ol canım iste gözüm yaa.

ama posizyona gelirsek, önderin hiç bir kötü niyeti yokki zaten herşey istem dışı oluyor ki zaten kaleci uzaklaştırırken onun koltuk altına birazda dirseğine çarpıyor.
    Zaten bu tip pozisyonların çoğu kasıtlı olmaz bence , ama ister istemez de olsa sonuçta kazanılan bi üç puan alınan bi koltuk var.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    sen bu sözünü gerçekden bir futbol sever olarak cani yürekden pozisyonu izleyip mi söylüyorsun? ALLAH için ?
    World.Hollow´isimli üyeden Alıntı

Gol mü .? Gol Ağlara değdimi Fenerbahçe hanesine 1 - 0 diye geçtimi geçti?

daha neyin savaşını veriyorsunuz?

Geçen haftada 650 metrelik ofsayttan gol yediğimizde ofsayt mofsayt sonuçta gol demiştin. Şimdi de top ağlara değdimi değdi diyorsun. Yazık ki ne yazık. Hiç sanmıyorum ama olursa bir gün %100 hakem hatasıyla puan kaybedip sıralamada gerilere düşerseniz bakaLım diyebilecekmisin gol mu gol ağlara değdi mi değdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

World.Hollow´isimli üyeden Alıntı

Gol mü .? Gol Ağlara değdimi Fenerbahçe hanesine 1 - 0 diye geçtimi geçti?

daha neyin savaşını veriyorsunuz? 6

Geçen haftada 650 metrelik ofsayttan gol yediğimizde ofsayt mofsayt sonuçta gol demiştin. Şimdi de top ağlara değdimi değdi diyorsun. Yazık ki ne yazık. Hiç sanmıyorum ama olursa bir gün %100 hakem hatasıyla puan kaybedip sıralamada gerilere düşerseniz bakaLım diyebilecekmisin gol mu gol ağlara değdi mi değdi ?

Te ALLAH'ım ya

650'i bırak 50 MTR'lik ofsaytı göster ben TFF şikayet edeyim kendim elimle şikayetimi yazayım yaşın ufak değil saçmalama lütfen ..!

Futbolun doğası bu kusura bakma Shamur1, hiç ağlamıcaksın ağlayana hiç kimse acımıyor futbolda bir tekmede gören vuruyor

benim için adamın kaleden kaleye attığı falan önemli değil, o ağları 1 cm geçtimi 1 olarak haneme yazıldımı gerisi hiç ilgilendirmiyor isterse adam 2 elinle birlikde atsın.

daha devam ediyor, acın ama kusura bakma futbolun doğasında var dediğim gibi hakem hataları olmadımı böyle işte karmaşalar oluyor, gönül ister olmasın ama. Oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Orada mübalağa var 650 metre olmadığını bizde biliyoruz ama senin bunu anlamamana şaşırmadım. Neyse tartışmaya girmeyecem Koyun zirveye EL Bakalım.

Evet futbolda acımak falan yok 6 maçta 1 puanla CL'den elenip Süper Lig'in yolunu tutabiliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Orada mübalağa var 650 metre olmadığını bizde biliyoruz ama senin bunu anlamamana şaşırmadım. Neyse tartışmaya girmeyecem Koyun zirveye EL Bakalım.

yaşın gerekitirdiği gibi konuşmuyorsun.

inceden laf sokmaya çalışıyorsun canımıda sıkıyorsun bu durumda lütfen konu dışında mesaj atma ortamı gerim germe rica ediyorum !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Pozisyon ile ilgili tam net bir görüşüm yok fakat kafamı kurcalayan bazı konular var. İlk olarak; bu Lig TV'nin başka kamerası yok mu ? Diğeri ise; Fenerbahçe aleyhine şimdiye kadar yapılan hatalar bir balans eseri miydi ? Demek istediğim bugün lehimize hata yapıldı, geçmişte aleyhimize yapıldı ve eşitlendi bitti değildir. Hatanın lehte olanına da aleyhte olanına da karşıyım.

Önder'in güzel oyunu, Güiza'nın müthiş asisti maalesef bu el veya el değil tartışmaları arasında eriyip gidecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

104 ile 110 metre arası değişmekte bulunan günümüz futbol sahalarında 650 metrelik ofsayt yaşanıyor tebrik ediyorum.

shamur1 ; konu Bursaspor-Trabzonspor maçı degil. geçen hafta yeterince dile getirdin golün ofsayt oldugunu bu konuda da dile getirmene gerek yok. konuyu dağıtmasan memnun olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eller kollar da devreye girmeye başladı artık.

Geçen hafta 650 metre ofsayttan yediğimiz golle Liderlikten indik.

Bu hafta elle atılan bir gol ile Fenerbahçe Lider.

Sadri Şener doğru diyor Zirvede Balans Ayarı yaptılar.
    siz böyle düşündükçe maçlarınızda yapılan ilk hatalı faulde oyuna küsüp oyunu bırakırsınız sonrada bizi şampiyon yapmadaılar dersiniz.Büyük kulüp olmak her türlü olumsuzluğu yenebilmektir.Biz 100.Yılımızda şampiyon olduğumuzda bir sezon penaltı atmamıştık.Bırak penaltıyı hakemler bariz frikikleri bile vermiyordu bazen.

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Keşke dediğin gibi hakemler eşitlese aleyhte yapılan hataları da biraz da biz faydalansak
    Hataya hatayla karşılık versinler yani bunu istiyorsun öyle mi?

Ayrıca olaya hiç geçen sene hakemlerin aleyhinizde yaptığı hatalardan önce ki bir kaç sezonda leyhinize yapılan büyük maçların hatalrının acısı çıksın dedin mi?(ÖRN:FB-BJK 2006 FTK Finali,BJK-Erciyes 2007 FTK finali,FB-BJK 2007 FTK yarı Final 2.maçı)

Maça gelecek olursak.55-60.dk ya kadar radyodan dinledim ve beklediğim gibi tatsız tuzsuz bir maç oldu.Pozisyon kıtlığı vardı.Önder'in tartışmalı bir golü vardı bana göre top koltuk alıtna geldi ki oda kendi iradesinde oluşmadı.Kaleci topu yumrukladı ve top Önder'in koltuk altına çarptı gol oldu.Hakemde maçtan sonra yardımcı hakemle sadece ofsayt pozisyonunu tartıştığını söylüyor.Eli e'si bile geçmiyor konuşmasında.

Neyse ilk yarıyı tarihimizin en kötü senelerinden birini yaşamış olsak bile en kötü ihtimalle liderin 2 puan gerisinde en iyi ihtimalle de lider olarak tamamladık.Ortalamanın üzerinde bir sezon yaşasaydık ligin tozunu atmıştık heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence Fenerbahçeli arkadaşlar tartışmaya girmesin boşuna çünkü kimsenin fikrini değiştiremeyiz.2-1 aldık maçı lider olduk bu kadar kötü oyuna rağmen şampiyonluk yarışındayız.

Oh ne güzel hakemlerde bizden yana daha ne istiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sizlere doyum oLmaz bu tarz olaylarda abartı yoluyla mübalağa yapılır ama siz takmışsınız 650 ye 110 metreye falan. Takıldığınız nokta 650 metre

Neyse Hiç kimseyle tartışıp ta zamanımı boşa geçirmek istemiyorum. Hayırlı oLsun Liderliğiniz arkadaşlar. 3 Puanı getiren her yol mübağ tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Hataya hatayla karşılık versinler yani bunu istiyorsun öyle mi?

Ayrıca olaya hiç geçen sene hakemlerin aleyhinizde yaptığı hatalardan önce ki bir kaç sezonda leyhinize yapılan büyük maçların hatalrının acısı çıksın dedin mi?(ÖRN:FB-BJK 2006 FTK Finali,BJK-Erciyes 2007 FTK finali,FB-BJK 2007 FTK yarı Final 2.maçı)
    Sen o cümledeki ironiyi anlayamadıysan ben bişey demiyorum.

Hakem hatalarına girdin 3 tane lehimize hata buldun.Tebrik ederim seni , çok mu düşündün? Burda s.d.k yarıştıracak değiliz.Benim de fener lehine yapılan hataları saymamı mı bekliyorsun? Günümüzden bahsederken geçmiş konuları açman gereksiz olmuş...İlla tartışalım dersen o da olur yani

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Evet futbolda acımak falan yok 6 maçta 1 puanla CL'den elenip Süper Lig'in yolunu tutabiliyorsun.
    En azından ŞL'de 3 puan alabilme şerefine erişiyoruz. Bu agresifliğin ne zaman bitecek diye merak ediyorum. Sanki sen böyle milleti aşağılaya aşağılaya yorumlar yapınca, sadece kendi söylediklerini doğru sanıp kalp kırdıkça Ts üst sıralara çıkacak, şampiyon olacak. Deivid'in yüzde yüz golü verilmedi. Skor 1-0 oldu maç sonu. Eğer es kaza bir gol yesek bizde aynı durumda olacaktık. O kadar çok örnek verilebilir ki?
    Şöyle basit bir anlatım yapayım. Bizim ikinci golü baz alalım. Eğer güiza orda topu tutamasa gol olmayacaktı. Veya güiza topu çevirdiğinde pası verirken adama çarpsaydı yine gol olmayacaktı. Hatta güiza topu pasladığında adamın bacak arasına çarpıp geçtikten sonraki adam tutsaydı topu yine gol olmayacaktı. Top deivid'e geldikten sonra kaleci dokunsaydo yine ve yine gol olmayacaktı. Ama pozisyon ne oldu? Güiza topu kontrol etti, döndü, pas attı, adamın bacak arasından geçti, bir sonraki konyalı topu ıskaladı, deivid ayak içiyle vurdu, kaleci yetişemedi ve GOL oldu... Yani bir gol bu kadar ihtimale sahip gol olmamak için.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Önder atmasaydında bütün bunlar olmasaydı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bence fener, konyayı ezseydi bu elle atılan gol bu kadar tartışılmazdı. milletin içine sinmeyen tek şey, fenerin galibiyet için fazla birşey yapmaması/yapamamasından dolayıdır diye düşünüyorum.

ayrıca maçlarda böyle hataların olması normal. önemli olan halkı galeyana getirecek şeylerin söylenmemesi. sahmur1'in sayesinde Sadri Şener'in ne dediğini öğrenmiş oldum. "zirvede balans ayarı yaptılar" demiş. ileride bir gün takımı lehine bir hata olduğunda da böyle konuşabilecek mi acaba.

"ben yakamı kurtarayım da ne olursa olsun" zihniyetiyle yaklaşan yöneticiler olduğu için bu durumlara düştük. yanlış hatırlamıyorsam fenerbahçeli bir yöneticiydi bir maçta kendi lehlerine çalınan bir düdük için "böyle olmamalıydı" demişti. böyle yöneticiler lazım.

haksız gol atınca itiraz edecek futbolcular lazım. ama bunlar rüya tabii.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Hiç kimse haksız yere atılan gole veya alınan 3 puana sevinmez.Fakat oluyor böyle hatalar.Hakem göremiyor vs vs ..Ama emin olun kimse sevinmiyor...
    Bazı arkadaşlar ise illa Fenerbahçe'nin veya hakemin bir açığını bulalım da hemen laf koyalım düşüncesinde...Ellerine ne geçiyor pek anlayamıyorum...Hatta ile bile gidip;Keşke bize de yapılsa diyor..İlginç doğrusu ...Ama unutmamakta fayda var bu hatalar her zaman tek takıma yapılıyor.Geçen hafta Trabzon'un 2 haftadır Fenerbahçe'nin canı yanıyordu...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Sen o cümledeki ironiyi anlayamadıysan ben bişey demiyorum.

Hakem hatalarına girdin 3 tane lehimize hata buldun.Tebrik ederim seni , çok mu düşündün? Burda s.d.k yarıştıracak değiliz.Benim de fener lehine yapılan hataları saymamı mı bekliyorsun? Günümüzden bahsederken geçmiş konuları açman gereksiz olmuş...İlla tartışalım dersen o da olur yani
    sen benim demek istediğimi anlamamışsın.Sen diyorsun ki bizim alyhimize yapılan hatalarında geri dönüşü olacakmı bende diyorum ki sen bunu yazarken geçmişte size iki tane kupa getiren hakem hatalarından sonra bizim leyhimize hatalarıı var yarın aleyhimize yapılsında durum dengelensin dedin mi?

Ben bunu diyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunu hatırlatmak istemezdim ama futbolun genel tanımında da zevki içinde de hatalar yer alır.Futbol oyunu bir bütündür ve seyir amaçlı insanları eğlendirmek üzerine kurulmuştur.Eğer bu güzelliği birbirinize karşı savaş aracı olarak kullanıyorsanız size hiç bir şey demiyorum.

Herkes bir kendine gelsin. Valla bu haliniz gördükçe maç izlemekten de utanıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    "ben yakamı kurtarayım da ne olursa olsun" zihniyetiyle yaklaşan yöneticiler olduğu için bu durumlara düştük. yanlış hatırlamıyorsam fenerbahçeli bir yöneticiydi bir maçta kendi lehlerine çalınan bir düdük için "böyle olmamalıydı" demişti. böyle yöneticiler lazım.
    Aydın abi o yönetici Ali Koç'tu. Fanatik diye adledilen biridir kendisi rakip taraftarlarca. Eskişehir maçı sonrası söyledi bu söylemi.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by EreN View Post
    En azından ŞL'de 3 puan alabilme şerefine erişiyoruz. Bu agresifliğin ne zaman bitecek diye merak ediyorum. Sanki sen böyle milleti aşağılaya aşağılaya yorumlar yapınca, sadece kendi söylediklerini doğru sanıp kalp kırdıkça Ts üst sıralara çıkacak, şampiyon olacak. Deivid'in yüzde yüz golü verilmedi. Skor 1-0 oldu maç sonu. Eğer es kaza bir gol yesek bizde aynı durumda olacaktık. O kadar çok örnek verilebilir ki?
    Şöyle basit bir anlatım yapayım. Bizim ikinci golü baz alalım. Eğer güiza orda topu tutamasa gol olmayacaktı. Veya güiza topu çevirdiğinde pası verirken adama çarpsaydı yine gol olmayacaktı. Hatta güiza topu pasladığında adamın bacak arasına çarpıp geçtikten sonraki adam tutsaydı topu yine gol olmayacaktı. Top deivid'e geldikten sonra kaleci dokunsaydo yine ve yine gol olmayacaktı. Ama pozisyon ne oldu? Güiza topu kontrol etti, döndü, pas attı, adamın bacak arasından geçti, bir sonraki konyalı topu ıskaladı, deivid ayak içiyle vurdu, kaleci yetişemedi ve GOL oldu... Yani bir gol bu kadar ihtimale sahip gol olmamak için.

Eren benim Şampiyonluk gibi bir beklentim yok , en azından gol olsunda isterse 2 eliyle tutup içeri atsın farketmez vs bu gibi düşüncede de birisi değilim.

Aşşağılama konusuna gelince o 16 yaşındaki genç geçen hafta benim elimden Liderliğim alınmışken yaşına başına bakmadan ağlama sızlama dedi ve bu arkadaşa hiçbir ceza verilmemiş ki hala acıdan falan bahsediyor. Bende ona acıların ne türlü olabildiğini gösterdim ki 2 haftadır burda acı acı deyip duruyor.

Ayrıca hadi abartmadan söyliyeyim 1 metre 5 cm lik ofsayt golüyle Liderlikten oluyoruz ne Tff , ne de mhk hiçbir açıklama yapmıyor kaç gün geçmesine rağmen ama Sadri Başkanımız 1-2 açıklama yapınca anında dsiplin kuruluna sevk ediliyor ve büyük ihtimal de ceza alacak.

Bunlar yetmezmiş gibi geçen hafta hakem hatası bir takımı liderlikten alıyor bu hafta ise bir diğer takımı Liderliğe oturtuyor. İşte bunun altında kasıt ararırım ben. Gerçi arasam da ne olacak herkes o kadar memnun ki kazanalım , 3 puanı alalım da gol isterse elle atılsın , ofsayttan olsun farketmez havasında.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Eren benim Şampiyonluk gibi bir beklentim yok , en azından gol olsunda isterse 2 eliyle tutup içeri atsın farketmez vs bu gibi düşüncede de birisi değilim.

Aşşağılama konusuna gelince o 16 yaşındaki genç geçen hafta benim elimden Liderliğim alınmışken yaşına başına bakmadan ağlama sızlama dedi ve bu arkadaşa hiçbir ceza verilmemiş ki hala acıdan falan bahsediyor. Bende ona acıların ne türlü olabildiğini gösterdim ki 2 haftadır burda acı acı deyip duruyor.

Ayrıca hadi abartmadan söyliyeyim 1 metre 5 cm lik ofsayt golüyle Liderlikten oluyoruz ne Tff , ne de mhk hiçbir açıklama yapmıyor kaç gün geçmesine rağmen ama Sadri Başkanımız 1-2 açıklama yapınca anında dsiplin kuruluna sevk ediliyor ve büyük ihtimal de ceza alacak.

Bunlar yetmezmiş gibi geçen hafta hakem hatası bir takımı liderlikten alıyor bu hafta ise bir diğer takımı Liderliğe oturtuyor. İşte bunun altında kasıt ararırım ben. Gerçi arasam da ne olacak herkes o kadar memnun ki kazanalım , 3 puanı alalım da gol isterse elle atılsın , ofsayttan olsun farketmez havasında.
    Bir örnek vereyim sana. Konyaspor - Gs maçıydı. Gs'nin ilk golu el miydi, ofsayt mıydı hafızamı zorlayamadım. Sonra Konya beraberliği yakaladı. Arkasından herkesin kabul ettiği bir faul ve gelen gol. Sonrasında Gs galibiyeti. Bu maçtan sonra 2 bariz maç skoruna etki eden hatalı gol olmasına rağmen 1 konyalı yöneticiyi hatırlamıyorum çıkıp konuşan. Ama bizim maçtan sonra hepsi aslan kesilmiş ahkam kesiyor. Bu işler böyledir. Herkesin kuyruk olduğu şeyler vardır. Biz sivası haksız yensek onlar fazla konuşmayacaktır mesela. Takımlar arası ikili ilişkiler. İşte bizim ligimizi kirleten olay bu.
    not: Gsli arkadaşları rencide etmek için vermedim örneği. Yanlış anlamayın.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Aydın View Post

ayrıca maçlarda böyle hataların olması normal. önemli olan halkı galeyana getirecek şeylerin söylenmemesi. sahmur1'in sayesinde Sadri Şener'in ne dediğini öğrenmiş oldum. "zirvede balans ayarı yaptılar" demiş. ileride bir gün takımı lehine bir hata olduğunda da böyle konuşabilecek mi acaba.

Yıllardır bu ülkede İstanbul Kulüplerinin Başkanlarının , yöneticilerin tehditlerini gördük.Sadri Şener'in balans ayarı yaptılar demesini benden öğrenmişsin peki bu tehditlerden haberiniz varmıydı ?

Federasyonu Ligden çekilmekle ,

Türkiye Kupasına paf takımla çıkmakla ,

Kulüpler Birliğini tanımamakla vs

Rakip takımı olsun , Tff oLsun , Mhk yı olsun her zaman tehdit etmişlerdir üstelik üstü kapalı bir şekilde de değil çok net ve açık bir şekilde.

Bunları da görüyoruz senelerce , Sadri Şener halkı galeyana getirecek birisi değil hem zaten dekoder sayımız da yeterli değil sesimizin daha gür çıkması için

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu Shamur1 Tam Haklısın Diyeceğim tam doğru söyledin diyeceğim

Bunları da görüyoruz senelerce , Sadri Şener halkı galeyana getirecek birisi değil hem zaten dekoder sayımız da yeterli değil sesimizin daha gür çıkması için

Bu Laflarınla istemedende insanları rencide ediyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Denizli'de top cizgiyi 3,5 metre geciyor gol verilmiyor , gole giderken tertemiz pozisyon ofsayt diye kesiliyor ardindan Antalyaspor macinda penaltimiz verilmiyor. Konyaspor macinda tamamen kalecinin hatasi sonucu olusan bir gol el mi kol mu tartismalari cikiyor, halbuki ne gereksiz tartismalar bunlar mac bitmis üzerinden 2 saat gecmis hakem gölü vermis ki bana göre tertemiz bir gol fakat insanlar hala burda zamanini bos yere harcayarak ayni pozisyonu tekrar tekrar tartisiyor yok elmis kolmus koltuk altiymis.. ne kadar gereksiz... bazen insanlar Futbolun bir eglence bir spor oldugunu unutuyor sanki hayatimizda ki en önemli sey futbol gibi davraniyorlar.. hakem kararlari ben kendimi bildim bileli bu ülkede tartisildi ve tartisilmaya devam edecek cünkü bizim güzel basinimiz sagolsun her zaman tartisma ortami yaratmasini biliyor..

Nesil
    2006

Abi, herşeyi geçtim. Maradona eli ile Dünya Kupası finalinde golü attı. Arjantin Dünya Kupasını kaldırdı ve Maradona maçtan sonra o el benim değil Tanrı'nın eli dedi. Yani olanlar olduktan sonra hiçbir şekilde değişmiyor. Aradan 20 yıl geçsede kıyamette geçse bu maç 2-1 ile tescil edildi. Hiç bir zaman hatalar değişmeyecek yüzlerce yıl öncede o günün kuralları ile hata yapılıyordu bugünde yapılıyor gelecekte de yapılacak...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Uff 2 sayfadır yorumları okuyorumda şaştım kaldım. Pozisyonda kesinlikle kola bir temas var ama çok bilinçli bir şekilde yapılmış bir hareket değil kalecinin yumrukladığı top bir anda gelip çarpıyor. Rakip takım taraftarlarıda konuyu çarpıtıyor bu ne Anelka'nın elle attığı pozisyona benziyor ne Nobrenin eliyle önüne indirdiği ne barosun koluyla önüne aldığı pozisyona benziyor. Bu kadarda acımasız olmayı yahu.

Şimdi merak ediyorum tarih tekrar tekerrür edecekmi diye. Pazar günü gs ve bjk bakalım yine ortak pankartla çıkacaklarmı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Uff 2 sayfadır yorumları okuyorumda şaştım kaldım. Pozisyonda kesinlikle kola bir temas var ama çok bilinçli bir şekilde yapılmış bir hareket değil kalecinin yumrukladığı top bir anda gelip çarpıyor. Rakip takım taraftarlarıda konuyu çarpıtıyor bu ne Anelka'nın elle attığı pozisyona benziyor ne Nobrenin eliyle önüne indirdiği ne barosun koluyla önüne aldığı pozisyona benziyor. Bu kadarda acımasız olmayı yahu.

Şimdi merak ediyorum tarih tekrar tekerrür edecekmi diye. Pazar günü gs ve bjk bakalım yine ortak pankartla çıkacaklarmı
    Sanmam Bende 14 Mayıs tekrarlanır mı merakı içindeyim Malum yine konya macı

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bunu hatırlatmak istemezdim ama futbolun genel tanımında da zevki içinde de hatalar yer alır.Futbol oyunu bir bütündür ve seyir amaçlı insanları eğlendirmek üzerine kurulmuştur.Eğer bu güzelliği birbirinize karşı savaş aracı olarak kullanıyorsanız size hiç bir şey demiyorum.

Herkes bir kendine gelsin. Valla bu haliniz gördükçe maç izlemekten de utanıyorum.
    abi sana yine şiddetle katılıyorum sonuçta mekanik bi hadise olmayan futbolda hatalar elbet olacaktır.. Önder gol der diğeri hayır der sürüp gider bi dahaki hafta hatırlanmaz.. Mühim olan aldığımız keyif ve birbirimizle konuşurken aldığımız hazdır ki gördüğüm kadarıyla burdaki tartışmalar hazzı geçmiş alevlenmiş..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

El felan degil o gol. Kaleciden okadar ani gelen topa napsin Onder.

Tek takildigim nokta, Volkanin Veyselin atigi golden sonra "gol degil" diye bagirmasi. Bisey yazcaktimda, kurallar var forumda. Siz anlayin artik ben Volkana ne demek istedigimi

Yıllardır bu ülkede İstanbul Kulüplerinin Başkanlarının , yöneticilerin tehditlerini gördük.Sadri Şener'in balans ayarı yaptılar demesini benden öğrenmişsin peki bu tehditlerden haberiniz varmıydı ?

Federasyonu Ligden çekilmekle ,

Türkiye Kupasına paf takımla çıkmakla ,

Kulüpler Birliğini tanımamakla vs

Rakip takımı olsun , Tff oLsun , Mhk yı olsun her zaman tehdit etmişlerdir üstelik üstü kapalı bir şekilde de değil çok net ve açık bir şekilde.

Dogru soyleyeni 9 koyden kovarlarmis shamur1.

Hakem hatasi tabiki olacaktir ama nedense bu hakem hatalari son zamanlarda hep belirli kluplerin alehine, belirli kluplerin de lehin oluyorlar.

Hakemlerde kotu niyet oldugunu sanmiyorum (en azindan hepsinde yoktur) ama baskiyi kaldiramadiklari kesin.

El degildi diyen arkadaslara da tesuf ederim. Goz var nizam var. Hem Onderin topu takibi ve kollarini kaldiris bicimi, hem de golden sonraki hareketleri golun kasti bicimde elle atildigini gosteriyor.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri