Originally Posted by
shamur1
Eren benim Şampiyonluk gibi bir beklentim yok , en azından gol olsunda isterse 2 eliyle tutup içeri atsın farketmez vs bu gibi düşüncede de birisi değilim.
Aşşağılama konusuna gelince o 16 yaşındaki genç geçen hafta benim elimden Liderliğim alınmışken yaşına başına bakmadan ağlama sızlama dedi ve bu arkadaşa hiçbir ceza verilmemiş ki hala acıdan falan bahsediyor. Bende ona acıların ne türlü olabildiğini gösterdim ki 2 haftadır burda acı acı deyip duruyor.
Ayrıca hadi abartmadan söyliyeyim 1 metre 5 cm lik ofsayt golüyle Liderlikten oluyoruz ne Tff , ne de mhk hiçbir açıklama yapmıyor kaç gün geçmesine rağmen ama Sadri Başkanımız 1-2 açıklama yapınca anında dsiplin kuruluna sevk ediliyor ve büyük ihtimal de ceza alacak.
Bunlar yetmezmiş gibi geçen hafta hakem hatası bir takımı liderlikten alıyor bu hafta ise bir diğer takımı Liderliğe oturtuyor. İşte bunun altında kasıt ararırım ben. Gerçi arasam da ne olacak herkes o kadar memnun ki kazanalım , 3 puanı alalım da gol isterse elle atılsın , ofsayttan olsun farketmez havasında.
Bir örnek vereyim sana. Konyaspor - Gs maçıydı. Gs'nin ilk golu el miydi, ofsayt mıydı hafızamı zorlayamadım. Sonra Konya beraberliği yakaladı. Arkasından herkesin kabul ettiği bir faul ve gelen gol. Sonrasında Gs galibiyeti. Bu maçtan sonra 2 bariz maç skoruna etki eden hatalı gol olmasına rağmen 1 konyalı yöneticiyi hatırlamıyorum çıkıp konuşan. Ama bizim maçtan sonra hepsi aslan kesilmiş ahkam kesiyor. Bu işler böyledir. Herkesin kuyruk olduğu şeyler vardır. Biz sivası haksız yensek onlar fazla konuşmayacaktır mesela. Takımlar arası ikili ilişkiler. İşte bizim ligimizi kirleten olay bu.
not: Gsli arkadaşları rencide etmek için vermedim örneği. Yanlış anlamayın.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !