Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İ.B.B

13 48.15%
  • Fenerbahçe

12 44.44%
  • Berabere

2 7.41%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 294 sonuç

Konu: Büyükşehir BLd. - Fenerbahçe [ TSL 19. Hafta ]

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Bende onu diyorum ya ANADOLU takımları büyük takımlara karşı oynuyo.
    Anadolu takimlarindan kastin Sivasspor ve Trabzonspor ise yanlis düsüncedesin.
    Bu 2 takimda sampiyonluk yarisinin icindeler. GS-BJK-FB sampiyonluk yarisindaki rakiplerini yenemiyorsa takkeyi öne koyup, düsünmeleri lazim, nerede hata yaptik diye. Sivasspor ve Trabzonspor da sampiyonluk yarisindaki rakiplerini iyi analiz edip, puanlar toplamissa onlari tebrik etmek gerekir. Olay bu kadar basit ...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

E sende o ANADOLU Takımlarını yenemiyorsun ? Hadi şimdi ne diyeceksin ? Sivas'a yenilmişin , kendi evinde Trabzon'la berabere kalmışın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Anadolu takimlarindan kastin Sivasspor ve Trabzonspor ise yanlis düsüncedesin.
    Bu 2 takimda sampiyonluk yarisinin icindeler. GS-BJK-FB sampiyonluk yarisindaki rakiplerini yenemiyorsa takkeyi öne koyup, düsünmeleri lazim, nerede hata yaptik diye. Sivasspor ve Trabzonspor da sampiyonluk yarisindaki rakiplerini iyi analiz edip, puanlar toplamissa onlari tebrik etmek gerekir. Olay bu kadar basit ...
    Anlamak isteyen nasıl da anLıyor. Tebrikler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Burdan Sadri Başkanımıza sesleniyorum. Başkanım sen naptın ya ? Song ve Egemen gibi iki adamı aldın defansını sağlamlaştırdın. Ne gerek vardı oynardık biz Erdinç ve Çağdaş'la. Ortasahaya Selçuk ve Colman'a ne gerek vardı ? Ayman ve Hasan neyimize yetmiyordu ? Yetmedi gittin devre arasında 8 trilyona mal olan Alanzinho'yu aldın. Başkanım sen naptın harbiden ya baksana rahatsız olanlar var oynasaydık ya yine 5.liğe , 6.lığa.

Trabzon ve Sivas'ın kafaya oynaması ve rakiplerine yenilmemesi (Ts nin Gs maçı hariç ) suç oldu olacak ya resmen komedi
    Last edited by shamur1 : 08.Şubat.2009 at 22:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Anadolu takımı dediğiniz Trabzonspor, yıllardır 4 büyüklerin arasında geçiyor.Diğer anadolu takımı diye nitelendirdiğiniz Sivasspor son 2 yıldır Trabzonspor'la aynı seviyede.Bunlarını göz önünde bulundurmak lazım.. Yeniliyorsunuz, berabere kalıyorsunuz diyorsunuzda..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İlk yarı rüzgardan hiçbirşey gitmedi.Değerlendirme yapmak imkansız.
    İki gol de ofsayttan rezillik, tam önündeki oyuncuyu çözemiyorsan niye bu seviyedesin??

İkinci yarı atamadık, 6 pastan kaçırırsan yersin golü, helal olsun futbolculara atamazsın atarlar bu kadar basit, bu maçta o golü atamıyorsan çıkmayacaksın maça o zaman, kabul edilemez.

Gökhan'a tekme atan Tjikuzu, kavga çıkmaması için alnını sıvazlayan Gökhan, aradaya dalıp kavgayı çıkartan Emre.
    Kırmızıyı alan Gökhan, nedir bu şaka gibi ...
    Deivid de tijikuzuya tekme atıyor üstelik emre ninde yaptıkları ortada ama işine gelmeyen kısımları görmüyorsun..?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Mac hakemler tarafindan katledilmis. 2 golde ofsayt.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

@Jay CutLer

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Avrupa maçlarında yenemiyorsan yenilmeyeceksin felsefesini anlarım da karşındaki rakip ibb. 35 dakikan var tertemiz. çift santrafora geçecek cesareti yoksa teknik direktörün hakem topu alıp gol atsa da müstehak yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Burdan Sadri Başkanımıza sesleniyorum. Başkanım sen naptın ya ? Song ve Egemen gibi iki adamı aldın defansını sağlamlaştırdın. Ne gerek vardı oynardık biz Erdinç ve Çağdaş'la. Ortasahaya Selçuk ve Colman'a ne gerek vardı ? Ayman ve Hasan neyimize yetmiyordu ? Yetmedi gittin devre arasında 8 trilyona mal olan Alanzinho'yu aldın. Başkanım sen naptın harbiden ya baksana rahatsız olanlar var oynasaydık ya yine 5.liğe , 6.lığa.

Trabzon ve Sivas'ın kafaya oynaması ve rakiplerine yenilmemesi (Ts nin Gs maçı hariç ) suç oldu olacak ya resmen komedi
    İLETİLDİ.. !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Shamur1 tahrik edici mesajlarından vazgeçmeni dilerim ki küme düşme pozisyonundaki takım size kök söktürdü , son dakikadar uydurma bir fauk ile 3 puanı aldınız.
    Ya arkadaş ben de galatasaraylıyım da, sen ne acayip bir adamsın. Sabahtan beridir Fenerbahçelileri tahrik ediyorsun (bu ilk değil, hep yapıyorsun). Birde dediğin şeye bak. Umut Bulut'a ortayı hakem mi açtı? İnsaf edin. Aynı hatalar Trabzon'un da başına geliyor. Adamlarda en azından şampiyonluk arzusu var, o ruh var. Bakıyorum maçta, 1-0 geridesin, Alex'e bakıyorum, bir adam hiç mi koşmaz ya? Fenerbahçe takım olarak hatalı olmasına birde Aragones'in taktik hataları eklenince bu tür kayıplar olası.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Hakemler gs-bjk-fb yi eziyor. bu sivas-trabzona yarıyor muhabbetini bırakalım.
    Laf lafı açar, tartışmalarınızı güzelce yaparsınız orası tamam ama bunu yapmıyorsunuz. O yüzden biraz sakinleşin. Konunun fenerbahçe-ibb maçı olduğunu hatırlayın. bunlara göre yorum yapalım. kimse kimsenin kalbini kırmasın boş yere.
    Last edited by Aydin : 08.Şubat.2009 at 23:21

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Gerçekten burada Fenerbahçe katledildi hakem tarafından..İlk gol , ikinci gol ofsayttı ayrıca verilmeyen bir penaltısı vardı Fenerbahçe'nin , kırmızı kart ise yanlıştı bana göre..Ama Fenerbahçe'de kazanmak için ortaya birşey koymadı.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bir de şunu söyliyeyim .. Hani diyorsunuz ya Anadolu takımları 3 büyüklere gelince varını yoğunu ortaya koyuyorlar. İyide kardeşim bu takımların oyuncularının senede toplam 8 maçı Lig Tv'den veriliyor. Bunlar da 4 büyüklerle oynadıkları maçlar. Bu maçlar hariç o oyuncuları sadece stadlarda kı 10-15 bin kişi izliyor. Elbette ki Anadolu takımının bir oyuncusu onu Tv sayesinde yüzbinler izlerken varını yoğunu ortaya koyacak. Bende futbol oynadım amatör de olsa hadi onu da geçelim sizler futbol oynarken izlendiğinizi bilseniz daha bir hırsla mücadeleyle oynamazmısınız ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir de şunu söyliyeyim .. Hani diyorsunuz ya Anadolu takımları 3 büyüklere gelince varını yoğunu ortaya koyuyorlar. İyide kardeşim bu takımların oyuncularının senede toplam 8 maçı Lig Tv'den veriliyor. Bunlar da 4 büyüklerle oynadıkları maçlar. Bu maçlar hariç o oyuncuları sadece stadlarda kı 10-15 bin kişi izliyor. Elbette ki Anadolu takımının bir oyuncusu onu Tv sayesinde yüzbinler izlerken varını yoğunu ortaya koyacak. Bende futbol oynadım amatör de olsa hadi onu da geçelim sizler futbol oynarken izlendiğinizi bilseniz daha bir hırsla mücadeleyle oynamazmısınız ?
    Haklısın bu noktada. Sene bası Caglar Birinci. Bize karsı cok iyi bir mac oynadı 1 topu da direkten döndü milli takıma secildi. Gercekten de öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her iki gol de ofsayttı ancak Fenerbahçe de puanı hakedecek bir oyun sergilemedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abisi iyi güzelde bu futbolcular;

Büyük takımlara transferi için mi yoksa yüz binlere kendisini izlettirmek için mi oynuyorlar?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk gol için acımasız olmayın çok çok az bi ofsayt böyle bir çok gol çıkarabilir hakemi suçlamak yersiz olur..

2.gol nispeten biraz daha açıktı onu yan hakemin görmesi lazımdı..

Sonuç olarak 10 kişi ibbyi yenecek bir oyun sergileyemedi fenerbahçe 9 kişi kalsa ibb yine bişey değişmezdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Onurap; bunu sen mi söylüyorsun ?

hocam ne güzel konuştun sen bende sana dünkü kırmızı karttan 10larca gösteririm yahu, gözün sevem sen ne güzel konuşuyorsun öyle.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

world Hallow
    sen de dün cok güzel konuşuyordun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    world Hallow
    sen de dün cok güzel konuşuyordun
    ben futbolu bildiğim gibi konuşuyorum, her türlüde seviyeli şekilde tartışırım hiç fark etmez ben bu gün böyle yarın böyle konuşmuyorum.

hiç değilse yani mağlubiyet ve ya alınana bir kötü durumda hemen ortalığı velveleye vermiyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hem GS hem de FB nin maçları hakemler tarafından Katledildi. Emreyede kırmızı kart göstermesi gerekiyordu hakemin. Adam resmen boğazına sarıldı.

Bu hakemlerle lig bitmez.

Herşeye rağmen 10 kişi kalmasına rağmen gol yemeyen hatta çok rakibe çok az pozisyon veren İstanbul Belediye'yi Tebrik Ediyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakemin kırmızı çıkarmasını beklerken geçen 2 dakikada neler neler geçirdim içimden. O karttan sonra maçı kazansak yıkılırdı ortalık. Zaten hakem kontrolü iyice kaybetti, Alex ve Güiza'ya kart gösteremedi, 2 dakika sonra uyduruktan çaldığı faulle alakası olmayan pozisyonda Gökhan'a kartı gösterince bu sefer İBB'li oyuncunun itirazına da kart göstermek zorunda kaldı.

2. sarı ile oyuncuyu attı, 2 dakika sonra alakası olmayan pozisyonda Güiza'ya kart gösterdi.(Aslında iyi oldu haftaya Güiza oynamayacak) 2 yardımcı hakemin de hatalı olması enteresan, bugün hepsi başarısızdı, kısaca maçın içine ettiler. Aslında hakem ile ilgili yazmazdım da dün yaşananlardan sonra biraz yazayım dedim.

Neyse Fenerbahçe'ye gelirsek, hiç gelmeyelim aslında, insan utanır yahu bu formayı giyoyrsun, o havaya rağmen o stada gelen taraftardan utanır. Yediğimiz goller komedi hakemler açısından ama 2. gol komple komedi. Nasıl bir savunma anlayışıdır, diziliştir çözemedim ben. Carlos ortada onun yerinde Lugano, Deivid, Deniz Emre bakınıyor etrafına koşmuyor.

Takımda koşam mücadele eden oyuncu yok. Aragones hep rakibe saygı duyuyoruz diyor, çok saygı duyuyoruz da müdahale bile etmiyoruz adamlara. Alex'in oyundan çıkması zaten hata, bitik Deivid mi kurtarıcı olacak?

Burada genç arkadaşlarımız var, 12 yaşında FM oynayan birine soralım, rakip 10 kişi kalmış, devre arasında tek forvetini de oyundan çıkarmış naparsın? Deniz'i alırsın oyundan Semih'i sokarsın. İşte bunu düşünemeyen bir hocamız var.

Hocayı da geçtim, herhalde hoca demiyor mücadele etmeyin, rakibe basmayın diye. Vurdumduymaz oyunculardan da kurtulmalı bu takım. Burada da yönetime geçiyoruz. Zico geldi eline Daum'un takımını verdiniz, düzeltene kadar canı çıktı adamın, şimdi Aragones geldi onun da eline Zico'nun takımını verdiniz. Aragones ne yaparsa yapsın bu kadro ile kafasındaki oyunu oynatamaz. Radikal değişiklikler sezon başında yapılmalıydı, bu adamın istediği oyuncular alınmalı, istemedikleri gönderilmeliydi, o zaman hocaya suç bulurduk başarısız olunduğunda.

Şimdi Aziz Yıldırım'ın çıkıp evet hata yaptık demesi gerekiyor. Bunu diyemezse çöküş devam eder. Ama bunu çıkıp derse, o zaman çözüme yönelik samimi adımlar atılacağına taraftar da inanır ve desteğine devam eder. Ama hala hata yok derlerse, Aragones'İn maç sonu konuşmaları gibi sorun yokmuş havasındaolurlarsa bu sene zaten kaybedilmek üzere, ilerleyen seneleri de kaybederiz.

Artık doymuş oyunculardan kurtulmamız gerekiyor, Aragones gönderilse de gönderilmese de. Önce bu yeterli mücadeleyi göstermeyen oyuncular takımdan gönderilmeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Şimdi Aziz Yıldırım'ın çıkıp evet hata yaptık demesi gerekiyor. Bunu diyemezse çöküş devam eder. Ama bunu çıkıp derse, o zaman çözüme yönelik samimi adımlar atılacağına taraftar da inanır ve desteğine devam eder. Ama hala hata yok derlerse, Aragones'İn maç sonu konuşmaları gibi sorun yokmuş havasındaolurlarsa bu sene zaten kaybedilmek üzere, ilerleyen seneleri de kaybederiz.

Artık doymuş oyunculardan kurtulmamız gerekiyor, Aragones gönderilse de gönderilmese de. Önce bu yeterli mücadeleyi göstermeyen oyuncular takımdan gönderilmeli.
    Serkan Aziz Yıldırım çıkıp hatalıyım dese ne farkedecek ki ? Ali Koç çıktı dedi; hatalıyız, yoğun transfer dönemi bizi bekliyor vs. ama yine düzeltilmedi hatalar. Taraftar artık öyle bir duruma geldi ki sözleşmesi biten oyuncu ile sözleşme yenilendiğinde Ronaldinho'yu almışçasına sevineceğiz. Yönetime 3 sene öncesine kadar duyduğu güveni şu anda hangi taraftar duyuyor ? 2-3 sene öncesine kadar Aziz Yıldırım birşey yapıyorsa; demek ki bir bildiği var Fenerbahçe'nin yararına olacaktır denilirken şimdi yine battık deniliyor. Büyük bir maddi gücün var, taraftarın her türlü fedakarlığı yapıyor, tesisleşmede, kurumsallaşmada çağ atlamışsın sonra gidiyorsun Josico'yu getiriyorsun senin yöneticin de çıkıyor diyor ki: '' Efendim sakatlığı olmasa Euro2008'de İspanya Milli Takımında oynayacaktı.'' 34 yaşına kadar Milli forma yüzü görmemiş bir adam için diyor.

Uzun lafın kısası Aziz Yıldırım ve ekibi 11 yılda Fenerbahçe'ye gerek marka gerek kurumsallaşma gerek tesisleşme açısından atlattığı çağı futboldaki bu başarısızlıklarla yavaş yavaş eritiyor. Korkarım şu an sadece Aziz Yıldırım ile kavgalı olduğundan dolayı yönetim istifa seslerini çıkaran GFB'ye stadın geri kalan kısmı da böyle giderse katılacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ama dur yahu bugüne kadar Josico hiç seçilmemiş ama nedenine bakmak lazım, sakatlığından. Hakkını yemeyelim, sakat olmasa dünyanın en iyi ön liberosudur kendisi. Ama işte tek kusuru var, maçlara girdiğinde 5 dakika içinde sakatlanıyor.

Gülüyoruz ağlanacak halimize oldu yazdıklarım.

Aziz Yıldırım'ın hatası artık bir kan değişikliğinin yapılması gerektiğini geç anlaması oldu. Mayıs'ta aday olmayacaktı ama şimdi gurur yapıp olabilir. O olmasa da şimdi pusuda bekleyen muhalefetin ve bulduğu her fırsatta saldırıda bulunan muhalefetin yönetime gelmesini de istemiyorum.

Açıklama yapıldı ama samimi değilmiş demek ki. Ya da Aragones çok güçlü, yaptırtmadı transferi. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir, gerekiyorsa tazminatı ne olursa olsun verirsin ve gönderirsin Aragones'i.

Sezon başında yeniden bir yapılanma için bu hamle yapıldı denildi. Saygı duyuyorum ama yeniden yapılanmayı 2 transfer yaparak ve hocayı değiştirerek yapamazsınız. Geçen sene Galatasaray ve bu sene Trabzonspor. İşte yapılanma öyle olur. Aragones'in eline ne verildi ki? Belki de istediği oyuncular alınsa (Ki Alonso ve Senna uzun süre gündemdeydi, onlar olmasa bile isteyeceği son adammıştır Josico) belki Güiza da faydalı olacaktı. Ama eldeki malzeme belli, ya ona uygun oynayacaksın geçen sene olduğu gibi ya da bu sonuçlar kaçınılmaz.

Aragones'in hataları da saymakla bitmez, eline verilen kadro yetersiz olsa da bu kadar bariz hatalar da yapılmaz.

Ben yine aklımdan geçenleri yazayım, Aziz Yıldırım aday olmayacaksa genel kurulu öne alsın ve yeni yönetim sezon bitmeden seçilsin ve gelecek planlaması yapılsın. Sanmıyorum tabi böyle bir şey olacağını. Aziz Yıldırım yeniden aday olacaksa da şartlar ne olursa olsun seçime girerse kazanacaktır, bu seneyi en az kayıpla tamamlamaya çalışıp geleceğe yönelik somut adımlar atıldığını bizlere göstersin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kesinlikle muhalefetin yeterli olmayışından dolayı yönetim bu kadar rahat yalan söyleyebiliyor, bu kadar rahat hata yapabiliyor.

Aragones'e gelince; elindeki kadro yetersiz kabul fakat Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kavrayamadığı çok belli. Ayrıca Aragones eleştiriye açık bir kişi değil. Zico'yu da geldiğinde eleştiriyorduk fakat Zico kendisinden 25 yaş küçük birisinin bile eleştirisine saygı gösterebilecek karakterde bir adamdı ve hatalarını mümkün olduğunca düzeltmeye çalışıyordu. Ayrıca yaş olarak da geleceğe yönelik planlar dahilinde uygundu. Fakat Aragones'e bakıyoruz, eleştiriye açık değil, yaşı dolayısıyla geleceğe yönelik planlar içinde bulunamaz, oyunculara verdiği formanın büyüklüğünün farkında değil. Oynattığı futbol ortada, ışık gören yok. Gidişat iyi değil fakat maalesef yönetime alternatif de yok.

Eklemeyi unuttum Semih Alex ile iyi anlaşıyor diye mi Semih'i sokarken Alex'i çıkarıyor diye sordum kendi kendime.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Haftaya Beşiktaş-Trabzon maçının hakemi yaparlar bu Cüneyt Çakır'ı muhtemelen..
    Adam selam verene kart gösteriyor.. Enteresan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones deyince benim aklımda yıllar sonra bile kalacak şey "Rakibe saygı duyduk" ve "Çalışacağız, daha çok çalışacağız" olacak.

Diğer dediklerine katılıyorum Aragones'in kendine özgü bir tavrı var. Dışarıda yaşanan olaylar, sözler onu etkilemiyor. Ve neyi nasıl düşünüyor, bunu hala çözemedik, disiplindi getirilmesindeki en önemli neden ama takımda disiplin var mı? Olmadığına dair o kadar çok örnek var ki.

Aslında bir konu açsak da orada içimizi döksek fena olmaz. Çünkü bu maç konusu kapanacak, haftaya diğer konuda da bu yazdıklarımza benzer şeyler yazacağız. Takımda 1-2 oyuncu kıpırdarsa iyi, sonuç güzel, kıpırdamazsa iş biter. Mücadele gösterdiklerinde biraz bizi umutlandırdılar ama bu mücadelenin devamlı olmayacağını da gösterdiler. Biz oyuncuların keyfini bekleyecek değiliz, tabi onları hazırlayan da, bu takıma toplayan da biz değiliz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aragones'i,Maldonado'yu,Josico'yu,Güiza'yı takımda görmek istemiyorum artık..
    Cünety Çakır alıskın bizi böyle yakmaya pek de sasırmadım doğrusu 3 sene daha mac alamaz evinden cekirdek çitleyerek izler Fb maclarını...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones tazminatını alsa hemen eywallah diyecek..Bu durum oyuncularada yansıyor uğur boralın hali neydi öyle..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Birşey dikkatimi çekti. Maçta 2 ofsayt gol ve verilmeyen bir net penaltı var. Herkesin görüşü ortak. Fakat internet sitelerinin çoğunda bu konudan bahsedilmemiş bile. Ben merak ediyorum acaba medya neden yerinde tepki göstermez. Gerçi bu hafta fenere hata olmasaydı gs ve bjk yine ortak pankartla çıkarlardı da hasbel kader fenerinde maçı katledildi. Ortak bir bildirge şart oldu..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Şöylede bir gerçek var ortada kararlardan daha fazla dikkat çeken Fenerbahcenin futbol adına hiçbir + sı olmaması.. Yani kararlar yanlış veya doğru olabilr bir maç içerisinde ama ordaya oynanan futbol yoksa kararlardan önce takımın eleştrilmesi gerekir..Ama gördügüm kadarıyla o kadarlar olmasada Fenerbahcenin alacağı en fazla 1 puandı.. Önce Fenerbahçe top oynayacak maçı hak edecek sonra kararlar tartışılır haklı veya yanlış bulunur..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Deivid de tijikuzuya tekme atıyor üstelik emre ninde yaptıkları ortada ama işine gelmeyen kısımları görmüyorsun..?
    Öncelikle bu üslup hiç hoş değil.

Emre'ye kırmızı kart demişken bunu yazıyorsunuz ve bu üslup tahrik unsuru oluyor ama 17 yaşında ben de ardını düşünmezdim, söylerdim giderdi.Sonra baktım ki üslup çok önemli, kırıyorum insanları, bir cümleyi 3 kere düşünmeye başladım, hiç bilmediğim başka başka anlamlara gelip insanları kırıyor muyum, pot kırıyor muyum diye.

Deivid'in tekmesini hiç görmedim, ayrıca neresi işime gelecekti ki?Zaten kaybetmiş takım, 3ü de kazanamamış, Fenerlisi Galatasaraylısından, Galatasaraylısı Fenerlisinden, Beşiktaşlısı Fenerlisinden, Galatasaraylısından, Galatasaraylısı Fenerlisi Beşiktaşlısından oeah yoruldum, hırs alıyor sanki.3 takım da kazanamamış o onu pozisyonu çekiştiriyor, diğer de aynı düşündeyle çekiştiriyor.

Boşa tantana.
    Galatasaray açıklama yaptı? Bir şey mi değişti?
    Beşiktaş basına çıktı konuştu? Bir şey mi değişti?
    Fenerbahçe bağırdı çağırdı? Bir şey mi değişti?

Bazı şeyleri rakipte, hakemde değil artık kendimizde aramak lazım.

Velhasıl kelam o bunu demiş, bu bunu demişten vazgeçin de futbolu konuşalım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri