Başarılar Köklü bir takım Milan Büük başarılar bekliyoruz
Başarılar Köklü bir takım Milan Büük başarılar bekliyoruz
Teşekkürler arkadaşlar ara ara Milan tarihi ile ilgili bilgilerde vereceğim giriş kısmını çok uzun tutmamak için herhangi bir bilgi vermedm.
Kariyere başlayalım artık;
Öncelikle transferler;
Aldığımız oyuncular zaten tanınmış isimler oldukları için ss koymayacağım istediğiniz bir oyuncunun profili olursa ekleyebilirim.Klubemiz zayıftı bu transferleride klube için yaptık hepside işimize yarayacaktır.
Hazırlık Maçları;
Taktiği PES2009'da ki Milan taktiğinden esinlenerek oluşturdumbu yüzden oturtmak eksik yönlerini bulmak biraz zaman aldı taktiği geliştirmek açısından da hazırlık maçları çok faydalı oldu.En başlarda topa hakimdik ama sonuca gidemiyorduk daha sonra ki çalışmalarımız ile bunuda aştık.
Serie A'da ilk haftada Bologna deplasmanında olacağız.
1.Hafta
Sezonada iyi bir başlangıç yaptık.Bu maçta geçen sezondan cezalı olan Bonera'nın yerine Maldini oynadı ve müthişti ben ölmedim dedi oyunuyla.Jankulovski sakatlanınca Antonini'yi sahaya sürdüm müthiş bir oyun çıkardı ve maçın kahramanı oldu.74'te o da sakatlanınca Miguel Torres oyuna dahil oldu.
UEFA'da ki rakibimizde belli oldu Fransa'nın en çok taraftara sahip olan klubu Saint-Etienne ile oynayacağız ön eleme turunda ilk maç Fransa'da.Önümüzde ki Catania maçının ardından Fransa yolcusuyuz.
2.Hafta
Çok zor maç olacağı belliydi Catania iyi bir takım üstüne birde tek eksikleri olan bitirici bir golcu ihtiyacını Martin Palermo'yu alarak gidermişlerdi,ancak bizim şansımız Martin Palermo bu maç öncesinde sakatlandı ve bize karşı oynayamadı biz de zorlandığımız bu maçtan tek golle 3 puanı aldık.