1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: A.C. Milan Kariyerimiz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok daha iyi adamlar alabilirdin bence ama başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Çok daha iyi adamlar alabilirdin bence ama başarılar
    Aldığım oyuncuların hepsini 24ay taksitle aldım.Aynı şekilde Veloso,Moutinho,Witsel ve Defour içinde girişimde bulundum ancak fiyatlar 35-40 trilyon civarlarına çıktı sanırım Milan bu para babalarıdır bunlar muamelesi gördük ama bilmiyolar ki para yok Ben de fazla uğraşmadan bu şekilde transferler yaptım zaten asıl hedeflerim Marcelo be Mata idi ikisini de aldık.

UEFA Kupası 1.Eleme Maçı

İyi oynadık kalecileri Viviani geçit vermedi.Genç Belçika'lı Mirallas ise bir karambolde çizgide vurdu golu attı yenildik.Bunun bir de San Siro ayağı var rahatız.

3.Hafta

Evimizde 70000 taraftarımızın desteğini ve sezon başından beri ilk kez sahaya çıkan Kaka'nın da yardımlarıyla bol gollu bir galibiyet alıyoruz.Bu maçta bizi izleyen Saint-Etienne ekibinin gözü korkmuştur sanırım ilk maçtan sonra çok havalandılar çünkü.

4.Hafta

Sezon başında daha kimse lige ısınamadan büyük bir maç.Yer San Siro rakip Juventus.Ranieri hafta içinde Milan'ın bu sezon şampiyon olamıyacağını,boşuna hırs yapıp umutlanmamaları gerektiğini ve zirve yarışında sadece Juve ve İnter'in yer alabileceğini söylemesi hafta boyunca gergin tartışmalara sebebiyet verdi ben de maçtan bir gün önce düzenlediğim basın toplantısında bu demeçle ilgili gelen bir soruya doğru olabilir dedim ve salonda büyük bir sessizlik hakim oldu.Ardından Trezeguet'i nasıl durduracağımız soruldu güya ligde ki hava hakimiyeti en düşük takımmışız."Paolo Maldini ile" dedim muhabirlerde yine bir şaşkınlık havası vardı.Hemen devam ettim "asıl onlar Kaka,Ronaldinho ve Pato'yu nasıl durduracaklar?"Toplantıyı bitirdim ve artık maç saatini beklemeye başlamıştık.

Vee Ranieri amcama kapak olsun.Juve maç boyu kalemize dahi gelemedi ezdik ezdik ve ezdik.Buffon'a dua etmeleri lazım 2 gol ile kurtuldular.Çok sert oynadılar.Ronaldinho ve Zambrotta sakatlandılar yani tekmeleyerek durdurmaya çalıştılar ama başarılı olamadılar.Bu maçında ardından UEFA'ya dönüyoruz bu takımla UEFA'da oynamak zoruma gidiyor ama yapacak birşey yok Saint-Etienne buraya 5 yememeye gelecek.

Mesaj Yetkileri