1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: A.C. Milan Kariyerimiz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam hepsi iyi güzelde Man City kötü olmuş
    malatyAdana!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam hepsi iyi güzelde Man City kötü olmuş

Çömezler yaktı bizi sonucta tecrübesizler karşılarında da Robinho,Wright-philips ve Petrov gibi oyuncular olunca böyle oldu.Skorun önemi yoktu bu maç için gençlere fırsat buldukça forma vermeye çalışıyoruz.

Mehmet Ekici'yi de kadroya kattık 7.5 Trilyonluk bir bedelle ve onu da Darmian,Albertazzi,Mascio,Wijnaldum gibi genclerimizin bulunduğu U-20 takımımıza gönderdik.Ortama ısınması açısından.

Sırada İtalya kupasında çeyrek final heyecanı var ve rakibimiz İnter maç öncesi hiçbir gerginlik yok sadece klubumuzun efsane isimlerinden Marco Van Basten'in bize uyarı mahiyetinde verdiği "Mancini skoru değiştirebilecek oyuncu,dikkat edilmeli" şeklinde bir demeci var.Ama biz bunu zaten biliyoruz.Yine de üstada saygımız sonsuz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by spiritfall View Post
    Hocam City maçı hariç güzel gidiyorsun.
    Yalnız düşünceme göre Seedorf'u göndermen yazık olmuş, kulübe kaptanı olarak sürpriz maçlarda kurtarıcı rolü üstlenebilecek bir futbolcu.Hem de Maldini gibi jübilesini Milan'da yapma şerefine erişmeyi hak eden bir futbolcu .
    Hocam ben de Seedorf için aynı şeyleri düşünüyordum ama kendisi ille de Lyon'a gideceğim diye tutturunca ben de ne halin varsa gör dedim artık kadro huzursuzluğa sebebiyet verebilir diye ama çok istediği Lyon'a değil A.Madrid'e gitti Maldini'ye ise 1 sene daha kal dedik bırakıcam dedi, o zaman antrenör ol dedik olmaz dedi,gözlemci yapalım babanla beraber çalış dedik yine olmaz dedi. İlle gidip ense yapacağım diyor bu da bizi üzüyor
    Last edited by iLkeRisT : 22.Nisan.2009 at 15:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri