Bir an sıraladım böyle birşey çıktı ortaya baktım güzel olduİnş. uzun olacak Serie A en çok keyif aldığım lig çünkü.
13.Hafta
Rakip ligde en çok çekindiğim takım olan Roma.Deplesmanda oynayacağız Ronaldinho bu maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.Artık maç saati geldi...
Çok kötü oynadık pozisyonumuz yok,Roma'da da birşey yoktu ama 3 kornerde 3 gol bulmak gibi büyük bir başarıya imza attılar.Böyle bir yenilgi de nazar boncuğumuz olsun artık.
Sıra Shakhtar ile deplesmanda oynayacağımız maça geldi şu ana kadar olduğu gibi yedek takımla mücadele vereceğiz avrupa mücadelesinde.
UEFA Kupası G Grubu 3.Maç
Roma maçının yarattığı hayal kırıklığı etkisini sürdürüyordu buradan da öyle böyle 1 puanı çıkardık ve gruptan çıkmayı garantiledik.
Lige döndüğümüz de rakip Genoa sanırım biraz nefes alabileceğiz.
14.Hafta
Hücum hattında ki 3 sambacımız müthiş top oynadı biz de güle oynaya maçı aldık.
İtalya kupasında oynayacağımız Livorno maçının hazırlıkları içerisindeyiz bu maça yedekler ve genç oyunculardan bir karma yaparak çıkmayı düşünüyorum ve muhtemelen de maç gününe kadar bu kararım değişmeyecek.
İtalya Kupası 1.Tur Maçı
Diyeceksiniz ki bunlar nasıl yedekMata ve Boriello Livorno savunmasını perişan ettiler doğal olarak.Maç rahattı 2sinide bir sakatlık sorunu yaşamamak adına oyundan aldım daha da genç oyuncuları sürdüm sahaya baskı yemeye başladık demekki herşey bu ikisindeymiş
bu maçta beni hayal kırıklığına adam ise 90dk. sahada kalan Viudez oldu.6.0 rating ile oynadı çok etkisizdi fizik olarak çok zayıf ve gelişmiyorda ben daha önce hiç dikkat etmedim oyunda ilerlemiş yıllarda oynayan arkadaşlar bu oyuncu ile ilgili biraz bilgi verirlerse sevinirim geliştirmek için bekliyeyimmi yoksa satayammı?
Last edited by iLkeRisT : 22.Nisan.2009 at 12:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sırada büyük Milano derbisi var.İnter ligde sancılı günler geçiriyor,biz ise kimsenin bize zirve için şans tanımadığı bir sezon da iyi performans sergiliyoruz.Diğer büyük rakiplerimizin aksine şaşırtıcı bir biçimde Mourinho basına herhangi bir demeç vermedi.Biz de ebedi dostluk için ağzımızı açmadık.(Sanırım Prandelli ve Rossi'nin başına gelenler Jose'yi de ürküttü çünkü diğer iki teknik adamda ligin ilk yarısını bitiremeden kluplerinden kovuldu.)Herşey sahada söylenecekti.82931 kişi önünde bir pazar akşamı iki dev takım sahadaydı...
16.Hafta
Çok yüksek efor sarfetti iki takım da mücadele üst düzeydeydi.Az pozisyon oldu İnter yine bir karambolde Stankovic ile golu buldu bizde de Pato bir frikikle eşitliği sağladı.Maçın hakkı beraberlikti ve öyle de bitti.Bu sefer futbolun adaleti konuştu.
Gruptan çıktığımız UEFA'da grup lideri M.City ile oynayacağız.Gençlerimiz maça hazır.
UEFA Kupası G Grubu Son Maç
Evimiz de hazırlık maçı niteliğinde bir maçtı eleştirilerime kulak asan Viudez müthiş bir gol attı,gözlerim doldu.Ardından as takımla sahada olan M.City oynadı biz izledik
17.Hafta
Bütün maç rakip ceza sahasında geçti fakat ancak Pato-Kaka ikilisinin verkaçları ile gelen 1 gol bize 3 puanı getirdi.
Evet arkadaşlar ligin ilk yarısını tamamladık transfer dönemi bizi bekliyor.Şu anda herhangibir şey planlamadım forvet mevkisi hariç heryere oyuncu alabilirim.Sizlerden gelecek fikirleri bekliyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Roma maçı resmen kara günümüzdü.
Taktik aynı evet dediğini sezon başında denedim ama Pirlo'nun verimi düşüyor.Geriden oyunu müthiş yönlendiriyor.Sağ ve sol bekin koşu yollarına 3 hücumcumuzun önüne müthiş toplar atıyor o yüzden bu şekilde devam ettim.
Emerson gibi abartı özellikli bir adamımız var bildiğiniz gibi Capello'nun kazığıdır Juve ve Madrid'e en sonunda da buraya kapak attı kendisi sene başında gönderemedik inş. bu ara transferde gönderebiliriz.Seedorf'ta Lyon'a sıcak baktığını açıkladı o da gidebilir.Ben de Sakho,Chantome ve Wijnaldum'un peşine düşeceğim şimdilik.Akınfeev'i alabilen varsa bir söylesin fiyatı 40 trilyon verdik vermediler![]()
Last edited by iLkeRisT : 22.Nisan.2009 at 13:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transfer dönemi sancılı geçiyor bizim için hiç kimse 40trilyondan aşağı kapıyı açmıyor oyuncusu için.Biz ise 2 ihtiyarı yolladık...
- Seedorf 18 Trilyona A.Madrid'in yolunu tuttu.(32 yaşında)
- Emerson 4.6 Trilyona H.Berlin'e gitti.(32 yaşında)
Kadromuza da Feyenoord takımından 18 yaşındaki Wijnaldum'u 7.5 trilyonu 24 ayda ödemek koşuluyla kattık.Bie genç isim daha M.Ekici'nin peşindeyiz ve %95 bitti denilebilir.
İstediğim oyuncuları kadroya katamamak moralimizi bozuyor ve bu vaziyette ligin ikinci yarısına başlıyoruz ve açılışı evimizde Siena maçı ile yapıyoruz...
18.Hafta
Gitmek isteyen Gattuso topu kendi ağlarına yolladığından sinirim ve gerginliğim 4 kat artmıştı ama allahtan Kaka ve Pato gibi sadık oyuncularımız var.R.Madrid Pato içinde saldırıyor ama Pato gitmek istemediğini açıkladı basına.Ambrosini,Gattuso ve Pirlo bu takım sayesinde bu üne,şan,şöhrete kavuştuklarını unutuyorlar sanırım.Bu 3'ünü yollamayı ciddi ciddi düşünür oldum.