1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: A.C. Milan Kariyerimiz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

kariyer hayırlı olsun lige iyi baslamıssın
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    kariyer hayırlı olsun lige iyi baslamıssın
    Teşekkürler.İlk kez büyük bir takımla oynuyorum kadroda revizyon şart olduğu için aldım bakalım neler yapacağız.

5.Hafta

Ranieri'nin başına gelenleri görmemiş gibi Lazio menajeri Deli Rossi'de ileri geri konuştu maçtan önce ve şöyle dedi;
    "Milan bu sene kesinlikle şampiyonluğa oynamayamaz bir kaç iyi takviye ile belki önüzdeki sene iddaalı olabilirler".Bunun üzerine bende "Lazio'yu rakibimiz olarak dahi görmüyorum ezici bie zaferde onlara karşı aldığımız da acaba Rossi'nin suratında nasıl bir ifade olacak?"

Lazio'da gazabımızdan kurtulamıyor.Kendi seyircisi önünde Delio Rossi madara oluyor.Sanırım artık hakkımızda birşeyler söyleyecekken 10-15 sefer düşünürler.

UEFA Kupası 1.Eleme 2.Maç

Evet 5 yemeden gittiler.3 gol attık ama zor bir maç geçirdik üzerimize gelemediler ancak biz de savunmalarını açmakta zorlandık.Sonucu aldık herkez mutlu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

6.Hafta

Yine kalemizde bir karambol golu gördük.Su ana kadar yediğimiz 3. resmi goldu bu ve 3 golude karambollerden yedik.Futbolumuz iyiydi arada olur böyle kazalar hem bu FM'nin adaletine dair bi sonuc

Bu maçın ardından hafta içinde UEFA grubumuz belli oldu.G grubunda mücadele vereceğiz ve ilginç bir gruba düştüğümüzü söylemeliyim.Rakipler;

Man. City
    Deportivo
    Shakhtar
    Rosenborg

Rosenborg en zayıf takım olarak gözüküyor bakalım maçlar tamamlandıktan sonra gruptaki görünüm nasıl olacak?

Mesaj Yetkileri