UEFA'yı aslında hedefler arasına koymuyorum ligin yanında çerez olarak götüreceğiz,gidebileceğimiz kadar gideriz aynen gerçekte olduğu gibi.
7.Hafta
Kümede kalma mücadelesi verecek olan Chievo karşısında rahat bir zafer aldık sağ bekimiz ortaladı sol bekimiz arka direkte bitirdi.Sırada ki rakip Fiorentina...
8.Hafta
Prandelli'de diline hakim olamadı ve o da şampiyonluk adayları arasında olmadığımızı söyledi.Ben de takımımın erkenden golleri atacağını ve arkama yaslanarak rahat rahat maçı izleyeceğimi söyledim.Nitekim öylede oldu.
Sahada Pato şov vardı.Gamberini-Dainelli ikilisini perişan etti bir pozisyonda 3 kişiyi ardından kaleciyi geçti ama vurusu direkten döndü bir kaç dk. sonrasında yani 71. dk. Gamberini'yi ardından Frey'i geçti ve topu ağlara gönderdi.Harika çocuğumuz şovunu yaptı bir açıldı pir açıldı.Prandelli ise 71. dk.dan sonra ortadan kayboldu hala kendisinden haber alınamıyor.
Renkler ve Amblem
Kulübün renkleri, bütün tarihi boyunca kırmızı ve siyah olarak kalmıştır. Renkler oyuncuların ateşli hırsını (kırmızı) ve rakiplerinin korkusunu (siyah) temsil eder. Çubuklu siyah-kırmızı forması dolayısıyla, takımın takma ismi rossoneri (siyah kırmızılar)dir. İç saha maçlarında kırmızı-siyah çubuklu bir t-shirt, beyaz şort ve siyah çoraplar giyilir.
Dış saha maçlarında giyilen formalar, kulübün tarihi boyunca tamamen beyaz olarak kalmıştır. Gerek taraftarlar, gerekse de kulüp tarafından bu beyaz formaların Şampiyonlar Ligi finallerinde şanslı olduklarına inanılmaktadır. Çünkü Milan, tamamen beyaz formayla çıktığı sekiz Şampiyonlar Ligi finalinin altısında kupayı almıştır (yalnızca 1995'te Ajax'a ve 2005'te de Liverpool'a kaybetmişlerdir). Ancak, iç saha formalarını giydikleri üç finalin ikisini kaybetmişlerdir. Takımın üçüncü forması ise her yıl değişmektedir.
Uzunca bir süre kulübün amblemi Milano bayrağından (aslında Saint Ambrose'un bayrağı) ibaretti. Bir süre de, takımın amblemi bir şeytan resmi ve yanında da (10 lig şampiyonlağu elde ettiklerinden dolayı verilen) altın renkli bir yıldız olarak kaldı. Günümüzde ise, kulübün amblemi, ortada Comune di Milano bayrağı, üst kısımda ACM kısaltması ve alt kısımda da kuruluş yılı olan 1899'dan oluşmaktadır.