1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Ben 35 yaşındakilerle kısaylamayın aynı yaş grubundakilerle kıyaslayın dedim. bana göre arda çok genç değil tuncayda çok yaşlı değil. yani ikiside aynı yaş grubunda bana göre.

Tuncayı ingilterede izlemediyse Youtube daki videolarına bakabilirsin. Yada Boro da yılın futbolcusu olduğu haberlerini okuyabilirsin. Boro taraftarının "bizim sadece 1 futbolcumuz var oda Tuncay" diyip besteler yaptığı videolarıda izleyebilirsin.

Senin fikirlerine saygı duyuyorum. Arda 25-26 yaşlarına geldiğinde kimin haklı olduğunu görürüz. Umarım sen haklı çıkarsın ardayı barcelonada messinin yerinde görürüz..
    Arada 5 yaş var, yine de siz bilirsiniz
    Biliyorum o haberleri okudum, bu bir Türk için gurur verici, özellikle Fenerbahçeliler için kendi oyuncularıydı.Tugay ve Tuncay bu bakımdan bizi sevindirdi, orda iyi izler bıraktılar.Öyle videolar varki, video ile olmuyor maalesef.
    Bende seninkine saygı duyuyrum, üstelik ben Arda Messi olur demedim, bana göre olamaz zaten, ama Tuncay'dan daha iyi bir yerde olacak bundan eminim...

Quote Originally Posted by sananes View Post
    amacın nedir?
    Hiçbirşey, sadece görüşümü bildirmek, tıpkı sizin gibi...

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Darijo Srna 26 yasında oynadıgı lig Ukrayna Lig'i..Srna'nın iyi futbolcu olmadıgını mı gösterir ?

Tartısma bitsin dedikce muhabbeti hic okumayan biri bakıp okuyor yorum yazıyor..Biz kapattık konuyu.
    Hayır, çok çok iyi futbolcu olmadığını gösterir, tıpkı sizin Tuncay'ı ve Gökhan'ı abarttığınız kadar...
    Ayrıca konuyu okuyorum devamlı, ama mesaj yazmıyorum genelde saygımdan, ama siz tutupta Arda ile kıyaslamaya başlarsanız bizde yazarız sorun değil.Saygı çerçevesinde konuşun bari...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Arada 5 yaş var, yine de siz bilirsiniz
    Biliyorum o haberleri okudum, bu bir Türk için gurur verici, özellikle Fenerbahçeliler için kendi oyuncularıydı.Tugay ve Tuncay bu bakımdan bizi sevindirdi, orda iyi izler bıraktılar.Öyle videolar varki, video ile olmuyor maalesef.
    Bende seninkine saygı duyuyrum, üstelik ben Arda Messi olur demedim, bana göre olamaz zaten, ama Tuncay'dan daha iyi bir yerde olacak bundan eminim...

Hiçbirşey, sadece görüşümü bildirmek, tıpkı sizin gibi...

Hayır, çok çok iyi futbolcu olmadığını gösterir, tıpkı sizin Tuncay'ı ve Gökhan'ı abarttığınız kadar...
    Ayrıca konuyu okuyorum devamlı, ama mesaj yazmıyorum genelde saygımdan, ama siz tutupta Arda ile kıyaslamaya başlarsanız bizde yazarız sorun değil.Saygı çerçevesinde konuşun bari...
    Zhirkov,Srna,Wagner love gecen seneye kadar Arshavin..bu oyuncuların yası 25-26..Gecen seneye bakıp Arshavin bu yasına gelmis hicbiryere gitmemis kötü oyuncu diyebiliyor musunuz..Veya Luca Toni..26 yasında Serie A'da oynamaya basladı..Kötü oyuncu mu oldu..

Burda herkes fikirlerini söyler..Ben acıklamalarıyla anlattım kendi görüsümü sizde acıklamalarıyla anlatın tartısalım..Ayrıca Tuncay'da Arda'nın yasında Fenerbahce'nin en önemli oyuncularından biriydi..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Mesaj Yetkileri