Mevlüt Türkiye liginde herhangi bir takımda oynasa şuanki ca ve pa'sını alması imkansız..

Bana Türkiye ligi kaliteli değil felan demeyin.
Norveç ligi, Ukrayna ligi bizim ligimizden daha kalitesiz.
Ama o ligde oynayan adamlar 17-18 gibi değerleri veriyorlar.
ca ile pa arasını çok az tutuyorsunuz.
Bu şu demek, atıyorum Semih'e 157 ca, 160 pa verdiniz. Semih kariyerinin geri kalanında sadece 3 puanlık gelişebilir. 26 yaşında olması önemli değil, ben 29 yaşındaki adamı bile geliştiririm.

Eleştriyi nasıl yapacağımızı şaşırdık.
Her eleştiriye cevabınız var. Birşeyi de kabul edin yahu. Ilımlı yaklaşımınızı görelim.
Tamam az değer verdik, yükseltebiliriz. Doğru yaklaşmışsınız diyin.
Çok dar görüşlüsünüz. Eleştrinin hiç bir türlüsünü kabul etmiyorsunuz.
Kendi araştırma ekibinizin dışındaki fikirleri kaale almazsanız kendi kurduğunuz çemberin dışına çıkmazsanız zerre ilerleme katedemezsiniz.
Her FM severin fikri önemlidir.

Bu postumda da bana dediklerim olmadı diye saldırıya geçti diyeceksiniz.
Ne derseniz diyin. Güzel bir üslupla aylardır anlatıyoruz, sadece ben de değil, bir çok kişi. Fanatiklik yapmıyorum, saygılı biçimde önerilerimi ve fikirlerimi söylüyorum. Bazen konu ile alakasız cevaplar veriyorsunuz. SI games'in cartı curtu, yok efendim en iyi 100 forvet masalı, 30 maç anca milli formayı giyiyor diyorum bana mevlütten sercandan bahsediyorsunuz. Banane Mevlütten Sercan'dan. Konunun ne alakası var bu oyuncularla. Semih Şentürk 5 yıl daha Milli takımın santraforu olarak real hayatta oynar. Çok büyük sakatlıklar veya formsuzluklar yaşamazsa. Hakan Şükür'ün 9 numarasını sırtına geçirdi. Gol kralı oldu, uzaktan attı, sol ayakla 15'in üzerinde golü var. Kafa ile bi ton golü var.
Bir de Türkiye'nin en iyi ikinci santraforu komedisi yokmu insanı çileden çıkarıyor. Madem bu adam en iyi ikinci forvet konumunda neden Mevlüt'ün Sercan'ın arkasında bekliyor?

Pozisyon almasını, penaltısını gereksiz yere abarmasanız ve dediğimiz özelliklerde o cüretkarlığı gösterseniz gol attırabiliriz. Milli takımda da banko oynatılır.

Milli takımı kişiler yönetse ve kendi tercihi olarak Semih'i almasa eyvallah da, yapay zeka bile oynatmıyorsa; ben ne en iyi 100 forvet olduğunu, ne de en iyi ikinci Türk santrafor olduğunu kabul ederim.

Hızına, top sürmesine en ufak itiraz yapmıyorum. Siz bana hızını ve top sürmesini artırmam gerek çok gol atabilmesi için diyorsunuz.

Videoyu yapmak en fazla bi gecemi alır ama yapmayacağım.
Çünkü hiç bir faydası olmayacak. Siz yine çemberinizin dışına çıkmayacaksınız ve benim harcadığım zamana değmeyecek.