Arda ile Tuncay kıyaslanamaz bile;
Biri oyuncuları yaşlarına göre kıyaslayalım demiş; Gökhan'ı yaşa göre kıyaslayıp ilk 10'a sokmuş, sonrasındada Arda ile Tuncay'ı kıyaslamış Arda o istatiklerde 19-20'li yaşlardaydı oysa Tuncay 22-23, ne kadar tarafsızsınız...
Tuncay'ın Arda'dan çok çok üstün olduğu durum sadece sahada çok koşması, en azından ben öyle gördüm Türkiye'de İngiltere'de pek izleme imkanım olmadı.Arda diğer konularda Tuncay ile hemen hemen eşit olduğu kısımlar ve üstün olduğu kısımlar var.Arda daha iyi bence...
Madem Tuncay bu kadar iyi bir oyuncuydu, nasıl ancak 25-26'lı yaşlarda Avrupa'ya transfer olabildi?Süper yetenekya daha önceden gitmesi gerekirdi, gide gide de ancak Midlesborough'ya gitti.Orda izlemedim herkes çok iyi oynadı diyor, şimdide transfer olacak.Ben Tuncay'ın hiçbir zaman çok büyük takımlarda oynayacağına inanmıyorum, sırf hızla ve azimle büyük takımlarda yer bulunmaz bana göre, oysa Arda belki...
Bir anımı da paylaşayım, bir milli maçta top Tuncay'ın ayağına geldi topa vurdu ve kaleye çok uzak bir yere gitti.Ben de her ayağına top gelişinde uzaktan vurma demeye başladım kendi kendime.Biri uzaktan şutları da iyi demişte, bence hiç iyi değil, tabi kendini geliştirmediyse EPL'de ki 25'li yaşlardan sonra biraz zor...