Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
Arada 5 yaş var, yine de siz bilirsiniz
Biliyorum o haberleri okudum, bu bir Türk için gurur verici, özellikle Fenerbahçeliler için kendi oyuncularıydı.Tugay ve Tuncay bu bakımdan bizi sevindirdi, orda iyi izler bıraktılar.Öyle videolar varki, video ile olmuyor maalesef.
Bende seninkine saygı duyuyrum, üstelik ben Arda Messi olur demedim, bana göre olamaz zaten, ama Tuncay'dan daha iyi bir yerde olacak bundan eminim...

Hiçbirşey, sadece görüşümü bildirmek, tıpkı sizin gibi...

Hayır, çok çok iyi futbolcu olmadığını gösterir, tıpkı sizin Tuncay'ı ve Gökhan'ı abarttığınız kadar...
Ayrıca konuyu okuyorum devamlı, ama mesaj yazmıyorum genelde saygımdan, ama siz tutupta Arda ile kıyaslamaya başlarsanız bizde yazarız sorun değil.Saygı çerçevesinde konuşun bari...
Zhirkov,Srna,Wagner love gecen seneye kadar Arshavin..bu oyuncuların yası 25-26..Gecen seneye bakıp Arshavin bu yasına gelmis hicbiryere gitmemis kötü oyuncu diyebiliyor musunuz..Veya Luca Toni..26 yasında Serie A'da oynamaya basladı..Kötü oyuncu mu oldu..

Burda herkes fikirlerini söyler..Ben acıklamalarıyla anlattım kendi görüsümü sizde acıklamalarıyla anlatın tartısalım..Ayrıca Tuncay'da Arda'nın yasında Fenerbahce'nin en önemli oyuncularından biriydi..