Originally Posted by
vuque
Öncelikle Herşeyi Daha Gerçekçi Yapmaya Çalıştığınız,Hak Edilen Puanları Vermeye Özen Gösterdiğiniz İçin Teşekkür Ederim.Ama Bende Size Bir Soru Sormak İstiyorum.Tamam Siz İşinizi Doğru Yapıyorsunuz Ama Diğer Ülke Araştırmaları Abartınca Bize Haksızlık Olmuyor Mu?O Ülkelerden Wonderkid'ler Çıkarken,Genç Oyuncuları İleride Yıldız Olurken,17-20 Arası Bir Çok Özelliği Olan Oyuncular Çıkarken Biz 12-15 Arası Özelliklerdeki Adamlarla İdare Etmek Zorunda Kalıyoruz.Bu Bizede Haksızlık Değil Mi?Siz Haksızlık Olmasın Diye Böyle Yapıyorsunuz Ama Diğer Araştırmacılar Bunu Düşünmüyor.Basıyor En Dandik Adamlar 160 Pa'yı.Örnek İsterseniz Yunanistan Ligi'ni Örnek Vermiş Arkadaş.Bence Bu Oyunda İşini En İyi Yapan Araştırma Grubu Türkiye Ve İngiltere Araştırma Grubu.İngilizlerde Gerçekçi Puanlar Veriyorlar Bana Göre.Ama İspanyollar Olsun,Ukraynalılar Olsun,Ruslar Olsun,Kuzey Ülkeleri Olsun,Portekizliler Olsun Abartıyorlar.(Aslında Liste Daha Uzar Gider Ama Kısa Keseyim.)
Mesela Semih Gol Kralı Olduktan Sonra Onun Profilini İspanyollar Yapsaydı Nasıl Bir Profil Olacağını Aşşağı Yukarı Tahmin Ediyorsunuzdur.Tamam Siz Elinizden Geldiğince Gerçekçi Yapmaya Çalışıyorsunuz Ama Adamların Vasat Oyuncuları Bizim Yıldız Oyuncularımızla Aynı Güçteyse Biz Ne Anladık Bundan...
Birde Ekonomi Durumu Var Ona Girsek Uzun Süre Çıkamayız.Bazı Ülkeler Ekonomilerinide Çok Güzel Yapmışlar Takımlarının(Takımları Borç İçerisinde Yüzmesine Rağmen.)
Bizde Üç Büyüklerin Bile Doğru Düzgün Ekonomisi Olmuyor.Mesela Fenerbahçe Avrupa'nın En Zengin Klüpleri Arasında Ama Bunu Oyunda Hissedemiyoruz.Siz Doğru Verilerle Doğru Bilgileri Giriyorsunuz Klübün Borcu Varsa Ekliyorsunuz Ama Başka Ülke Araştırmacıları Yapmıyor!
Bu Konularda Çok Dertliyim Kusura Bakmayın Çok Uzun Bir Yazı Oldu.Tamamen Okuyan Arkadaşlara Çok Teşekkür Ediyorum Tahammül Edip Okudukları İçin...
Ve Son Bir Dilekle Kapatıyorum,Umarım Diğer Ülke Araştırmacılarıda Doğru Düzgün Veriler Girerlerde Oyun Zevkimiz Artar,Yok Eğer Öyle Yapmıyorlarsa İnşallah Bizim Araştırmacılar Ellerini Biraz Bol Tutar Korkak Alıştırmaz Ellerini...
Bu Durumda Ben Seneye FM'ye Bakmadan Almayacağım.Önce Korsanına Bir Bakacağım Bu Değer Durumlarına Ve Diğer Aklımdaki Konulara Falan Baktıktan Sonra Bir Düzelme Göremezsem Orjinal Oyun Almayı Kesinlikle Düşünmüyorum...Benim 1 Orjinal Oyun Almamamla SI Çok Birşey Kaybetmez Ama Bende Pasif Direnişimi Bu Şekilde Yapacağım...
İnş Gönlümüze Göre Gerçekçi Bir Fm Olur Herkes Zevkini Çıkararak Oynar...