Quote Originally Posted by medievil View Post
Bu FM dünyasında zaten böyle saçma şeyler hep oluyor. Bahsettiğiniz site kimdir necidir bilmiyorum ama bu kampanyada kimse onların desteğine falan muhtaç değil. İyi bir reklam kampanyası ile o rakama zaten ulaşılır. Olayı kişiselleştirmek kadar saçma bir olay olamaz. Kendilerine göre haklı nedenleri vardır belki ama bu kişisel bir kampanya değil. Bu tarz olaylarda birlik beraberlik olmalı. Kimseninde onların desteğine ihtiyacı yok. Zaten biraz düzgün düşünseler kampayanın başladığı gün destek verirler.

Bahsettiğiniz site kimdir nedir bilmiyorum. Aslında bu bahsettiğiniz olayda söylenmesi gereken çok şey varda ceza yemeyelim akşam akşam. Resmen çocukça davranışlar bunlar.

Son olarakta güneş balçıkla sıvanmaz belki ama ateş olamayan yerden dumanda çıkmaz.
Yani.Bu tür olaylarda hep ne kaybedilirse hep bu tür çekişmelerden kaybedilir. Sanki olacak olsa o kişiler faydalanmayacak.Her zaman derim,ortak payda olan şeylerde bazı şeyleri ardında bırakacaksın, ortak hareket bittiği zaman kanıtlarsın kendini ben daha iyiyim diye yaptıklarınla, ama direkt bu tür davranışlar içine girdiler sağlık olsun.

O çekişmeler başka mevzular bu başka bir mevzu. Mesela banane Türkçe çıksın hiç aramam bile. Ama bencil olamam, bir sürü kardeşim var burda Türkçe çıksa güzelce yararlanacak, almayacaktım yazmıştım da, sırf bunun için aldım.

Zamanı geldiğinde zaten herkes şapkasını önüne koyup güzelce bir düşünür .Bakalım zaman ne gösterecek.