Ben bir şey anlamadım hala 90 diyen arkadaşlarımız var ama 45 ytlye bir arkadaşımız buldu.Ve çoğu kişi ordan sipariş verdi.
Bu arada imza olayıda çok yanlış anlaşıldı sanırsam.
10 k imza ulaşırsa türkiye ligini test edeceksiniz.Şu geçen seneki yok elma yok çilek yamaları vardı ya onların içinde türkiye ligide olucak.
Ondan sonra bu imza verenler satın alırsa oyunu bir dahaki yamada mı artık bilemiycem oyun türkçe olucak.
Olay bundan ibaretken niye bu kadar uzadı anlamadım.Ben imza atmadım şahsen .çünkü yalandan imza atmak istemiyorum.Alma ihtimalim yüzde 40.
Ama ben çıkıp demiyorum bunların yaptığı terbiyesizlik falan bazı sipariş veren arkadaşlarımız bu sefer düşünmeye başlıyor.
diyor bu korsan alanlar işi biliyor mu acep.
ben vereceğim 45 milyonu bu herif 4 milyona alıcak.Birazda sözleri doğru gibi o bizim ayağımıza gelsin falan diye düşünmeye başlıyor.Bunun sonuçunda alıcak kişide almaktan vazgeçiyor yada kendini enayi gibi hissediyor.Bence yöneticilerde bunu engellemeye çalışıyor.
Sonuçta onlarda oyunu orjinal alıyor ve şöyle düşünüyorlar lan biz bu kadar uğraşıyoruz adamlar aldığımız 3-5 kuruşun hesabını yapıyor.Yok türkçe koyunca para kazanıyoruz falan diyorlar.Diye düşünüyorlar.Ama ben onların astronomik rakamlar kazandığını düşünmüyorum açıkcası.
Benim düşüncem bu yönde 2 tarafta biraz daha sakin olmalı bence.
Biz daha içimizdeki ayrılıkları çözemedik diğer forumlarla ayrılıkları bırakın