1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    - Türkçe dil dosyası hazır değil.
    - Oyunu orijinal olarak şimdi almalısınız diye bir dayatma yok.
    - Demo çıkmadan önce 10bin imza olursa Türkiye Ligini test etme imkanın olacak, oyunu test edip satın alıp almayacağına karar verebilirsin.

10bin imza toplanıp, oyun size cazip gelmezse satın almazsınız, 10bin satış rakamıda oluşmazsa Türkçe resmen çıkmaz. Türkçe kullanmak isteyen kullanıcılarda yine ek yamalarla oyunlarını Türkçeleştirir...

Ben burada Türkiye'ye karşı bir terbiyesizlik görmüyorum, ben burada Türkiye dahil bir çok korsan yazılım kullanan ülkenin terbiyesizlik yaptığını düşünüyorum.. Kendinizi kandırmayın.. Hem adamların hakkını yiyeceksin, adamlar böyle bir istekte bulunanca terbiyesiz bunlar diyeceksin. Adamlar olaya çok basit bakıyor, biz ise bakış açımızı çok zorluyoruz.

Bu lafım sonrası bana kalkıp sen hiç korsan kullanmadın mı diyende çıkacaktır. Bende vakti zamanında bu hataları yaptım çoğu kişi gibi, fakat artık mümkün oldukça open source, ücretsiz veya makul fiyatlı yazılımlar kullanmaya özen gösteriyorum.

Türkçe hazır degilse nasıl oyunu aldıgımız an Türkçe oynayacagız. Siz kendiniz dediniz Türkçe hazırlamak uzun zaman alıyor diye demekki oyunu alırsak belki 5-6 ay sonra Türkçe oynayacagız. Sanırım SI games TSI sitesini görevlendirmiş bu oyunu türkçe yapmak için. Yani bu işte TSI'da para kazanıcak.

Korsan alanlarda keyfinden almıyor heralde elin İngilizi bizden yarı fiyatına oyunu alıyorsa biz ne yapalım yani bu oyunu 45 liraya satsınlar satışlar en az 1'e 2'ye katlanır ama olmuyor işte ülkedeki vergiler vb. durumlardan dolayı x2 oluyor. Aral Games'in elinden alınması lazım bu oyundan Zavvi'de kar ediyor 45 liraya satarak yine vergi koyuluyor yurt dışına girişte fakat Aral Games 90 liraya satarak nasıl bir kar arayışında artık bilmiyorum. Ben niye pre-order yapmıyorum diye soracak olursanız kredi kartım yok çünkü zaten olsa bile görmedigim oyuna pre-order yapmam.

Ben imza olayı benim prensiplerime aykırı olarak görüyorum. Biz FM'e muhtaç degiliz ama onlar bize muhtaç gibi bir düz mantık kurayım sizin dediginiz gibi. Biz neden imza atalımki ellerine düşermiş gibi.. Altı üstü oyun.

Bu arada burda konuşuyorsunda yine oyunu alıp oynarsın diyenler olacaktır. Bu sene oyunu oynamayıda pek düşünmüyorum. Öyle bug falan çekemem ben madem daha görücüye çıkmadan garanti para istiyorsun o zaman 0 hatalı oyun çıkaracaksın. Hangi şirket kazanıyor böyle cash para bu ekonomik krizde.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Türkçe hazır degilse nasıl oyunu aldıgımız an Türkçe oynayacagız. Siz kendiniz dediniz Türkçe hazırlamak uzun zaman alıyor diye demekki oyunu alırsak belki 5-6 ay sonra Türkçe oynayacagız. Sanırım SI games TSI sitesini görevlendirmiş bu oyunu türkçe yapmak için. Yani bu işte TSI'da para kazanıcak.

Korsan alanlarda keyfinden almıyor heralde elin İngilizi bizden yarı fiyatına oyunu alıyorsa biz ne yapalım yani bu oyunu 45 liraya satsınlar satışlar en az 1'e 2'ye katlanır ama olmuyor işte ülkedeki vergiler vb. durumlardan dolayı x2 oluyor. Aral Games'in elinden alınması lazım bu oyundan Zavvi'de kar ediyor 45 liraya satarak yine vergi koyuluyor yurt dışına girişte fakat Aral Games 90 liraya satarak nasıl bir kar arayışında artık bilmiyorum. Ben niye pre-order yapmıyorum diye soracak olursanız kredi kartım yok çünkü zaten olsa bile görmedigim oyuna pre-order yapmam.

Ben imza olayı benim prensiplerime aykırı olarak görüyorum. Biz FM'e muhtaç degiliz ama onlar bize muhtaç gibi bir düz mantık kurayım sizin dediginiz gibi. Biz neden imza atalımki ellerine düşermiş gibi.. Altı üstü oyun.

Bu arada burda konuşuyorsunda yine oyunu alıp oynarsın diyenler olacaktır. Bu sene oyunu oynamayıda pek düşünmüyorum. Öyle bug falan çekemem ben madem daha görücüye çıkmadan garanti para istiyorsun o zaman 0 hatalı oyun çıkaracaksın. Hangi şirket kazanıyor böyle cash para bu ekonomik krizde.
    Öyle bir şey söylemedik.
    Üstüne basa basa 10.000 satıştan sonra Türkçe için yama gelecek denildi.
    Artık nasıl okunuyorsa, bilemiyorum..

Fiyat farkı konusunu distribitör firmaya soracaksınız.SI Games'in ne suçu var..

İnternetimi neden sınırsız yaptım diyerek konuyu baltalamaya çalışan korsancı zihniyet varsa hâlâ hemen terkedin bu forumu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Öyle bir şey söylemedik.

İnternetimi neden sınırsız yaptım diyerek konuyu baltalamaya çalışan korsancı zihniyet varsa hâlâ hemen terkedin bu forumu.

Oyunu çıktıgı gün oynayacaksınız türkçe dendi net hatırlıyorum. Ben zaten fiyat konusunda SI Games'e suç atmadım.

Son olarak ne zamandır hemen terkedin falan ne oluyoruz ? Ben bu site içinde öyle bir cümle kurmuşmuyum bakalım araştır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Oyunu çıktıgı gün oynayacaksınız türkçe dendi net hatırlıyorum. Ben zaten fiyat konusunda SI Games'e suç atmadım.

Son olarak ne zamandır hemen terkedin falan ne oluyoruz ? Ben bu site içinde öyle bir cümle kurmuşmuyum bakalım araştır.
    Genele söylüyorum, şahsınıza münhasır bir şey değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Öyle bir şey söylemedik.

Şimdi distribütör firma fmyi90 a diğer çoğu oyunu fmnin yarı fiyatına satıyorsa demek ki bu distribitör firma SI Gamesden oyunu diğer oyunlardan daha pahalıya alıyor. burada da suç distribitör firmanın değil si nin oluyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    Şimdi distribütör firma fmyi90 a diğer çoğu oyunu fmnin yarı fiyatına satıyorsa demek ki bu distribitör firma SI Gamesden oyunu diğer oyunlardan daha pahalıya alıyor. burada da suç distribitör firmanın değil si nin oluyor
    Kâr marjı, kargolama ve mağaza raf ücreti vs. arttırır.
    Aral ile görüşün ama daha fazla ödeme olması hiç mantıklı değil.

Bütün distribitörler tüm ürün gruplarında aynı maddi değer üzerinden satın alırlar.Sattıklarından rebate kazanır ve bir çok ekstra gelir elde ederler.

Yorum yapmadan önce disti kanalı nasıl işler onu öğrenmelisiniz.Ben nasıl mı biliyorum, daha önce çok büyük bir distribitörde çalıştığım için.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri