Quote Originally Posted by perpetua View Post
Hedef 10 bin olarak konuldu.

Ufak farki sorun etmemeleri lazim demek size gore mantikli olabilir. Hedefi koyanlara mantikli olmayabilir.

Universitede 1 derste 1 puan eksik olduysaniz, yeterince calismamissinizdir. Kurali koyana isyan etmek yerine neden daha cok calismadim diye hayiflanmak, dersi bir daha aldiginizda hedefinizi gecer not degil 100 olarak belirlemek dogru olanidir.

Evet yaris. Ancak yaris 10 bin adet oyunun satilmasi ile sona eriyor. Zaten 10 bin'den fazla satanlari gecerek degil.

Kesinlikle katılmıyorum onların hedefide hatasız oyun olmalı değilmi ama hatalar olduğunda herkes idare ediyor onlar insanların paralarını geriye iade mi ediyorlar ayrıca hedef sadece 10.000 satmakmı?hemde hemen zamanla belki üstüne çıkılacak madem kampanyayı SI yapıyor taşın altına elini sokacak en azından bir kereliğine görmeden denemeden bilinmez deselerki biz bir adım atıyoruz Türkçe yi ekliyoruz bizim hedefimiz 10.000 civarı bir rakam hedefi tutrumazsak artık bir daha Türkçe yi eklemeyiz deseler daha iyi olmazmı bu oyunun 1 yıl boyunca satıldığı rakam baz alınmıyormu peki yıl sonuna doğru bu rakam tutrulsa ne olacak onlar seneye koyacaklar değilmi ama sözünü tutmamış olacaklar bana göre.Her şekilde satışları artacak en az ikiye katlayacak gene bir zararı olmayacak herkes riske giriyor bir tek SI girmiyor ne politika ama .