Quote Originally Posted by Vieri View Post
Bu sene ağırlığımızı Türkçe Yamaya değil, oyunu daha iyi anlamız adına taktik yönetimi, oyuncu ilişkileri, antreman çalışmaları, teknik adamlar arası ilişkiler ve basın ilişkileri gibi yabancı dil ihtiyacı gereken makale yazılarına vereceğiz.
Aslında bu da doğru değil ben Turksportal ı "hemen hemen" ilk kurduğunuzdan beri takip ediyorum. yani en azından 4-5 yılı geçti sanırım. Turksportalı tanımamdaki en büyük etken en güzel Türkçe çeviri programlarını yapmasaydı. Eğer bunun dışına çıkarsanız ki sizi de anlıyorum düşüncelerinizi tahmin edebiliyorum. Hayalkırıklığı yaşayacağız. Ancak şu da var. Bence burada insanlar yanlış yönlendiriliyor. Hiçbir pazarlama anlayışında müşteri önüne satıcı tarafından şartlar konulmaz. Burada ise Sigames in yaptığı, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne girilmesini istemeyen Avruplalıların yaptığı gibi sürekli şartlar önkoşullar sunmaları. Bu çok yanlış ve sindirme pozisyonu. Bunu kabullenmek bile imkansız benim açımdan ki tavrımı FM oynamama olarak koydum zaten. Sonuçta bu oyunlar Norveççe Fince çıkıyor orada ne kadar insan yaşıyorki ve o insanların % kaçı oynuyor bu oyunları. Yani biraz düşününce ne kadar mantıksız olduğunu anlayacaksınız. Aslında bunu Sigames de anlayacak en sonunda. CM nin "TÜRKÇE DEVRİMİ"nden sonra Türkiye pazarı çok önemli Knight Online isminde bir oyun var. Bizim FM için 90 liraya cimrilik eden(ediyormuş gibi görünen) Türk halkımızın binlercesi ayda 90-100 liralar ödüyorlar o oyuna. Mesele para değil 100 liraya da alınır FM . Mesele adamların bize saygısızca davranmaları bu önkoşulları kabul etmek değil muhattap bile almak insana " one minute " dedirtmeli diye düşünoyurum. Turksportal'dan da en iyi yaptığı şeyi bırakmamasını rica ediyorum. Şimdiye kadar yaptığınız tüm çeviriler için teşekkürler.