1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    2011'e gireceğiz, sonucu daha bekleyecek miyiz ya. Açıklama istiyoruz! Bari çıkartmıyoruz diyin de siz de rahatlayın biz de rahatlayalım. Bence Turksportal % 100 Türkçe yamayı yapsaydı bugüne kadar, kesin bir engelleme koyarlardı, dili değiştirmesinler diye. Aha buraya yazıyorum, şartlar gerçekleşsin, aynen olur dediklerim. SI için taa zamanında atalarımız demiş ki "amaç üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek"... Durun bu paragrafın google çevirisini de koyayım, belki SI'dan biri girer de okur bu çeviriyi, böylece anlamakta zorlanmanın ne demek olduğunu kavrarlar.
    Son aldigim bilgiye gore satislarda artis var ancak 10 bin rakamina yaklasmis durumda bile degiliz.

Ozellikle Zavvi'den veya diger yerlerden kutulu olarak oyunu satin almis olanlarin oyunu kesinlikle Steam uzerinden kayit kapmasi gerekli satis toplaminda sayilmalari icin.

Eger bir Turkce yamasi cikarsa bu Steam uzerinden yayinlanacagi icin zaten sadece Steam uzerinden kayitli olan kisiler indirebilecekmis.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Son aldigim bilgiye gore satislarda artis var ancak 10 bin rakamina yaklasmis durumda bile degiliz.

Ozellikle Zavvi'den veya diger yerlerden kutulu olarak oyunu satin almis olanlarin oyunu kesinlikle Steam uzerinden kayit kapmasi gerekli satis toplaminda sayilmalari icin.

Eger bir Turkce yamasi cikarsa bu Steam uzerinden yayinlanacagi icin zaten sadece Steam uzerinden kayitli olan kisiler indirebilecekmis.
    Artık o zaman kendimizi taktiklere daha çok yoğunlaştırsak iyi olur. Türkçe FM Avrupa Birliği gibi gereksiz bir mücadeleye dönüştü. Türkçe FM artık yolda değil, geldiği yoldan gidiyor.

Ben açıkçası steam'deki giriş yapma olayının sadece oyunu ilk kurduğumuzda bir defaya mahsus yapıldığını sanıyordum ama oyuna her girişte giriş yapmak gerekiyor. Oyun böyle hem geç açılıyor hem de interneti olmayan bir yerde oyun oynanmıyor. Yani paranla rezil olmak diye buna derim ben. Hayal kırıklığı... Başka yolu varsa bilen söylesin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca şunu söyleyeyim, hangi ticari mağazaya girerseniz girin, sizin sorduğunuz ancak orada olmayan bir ürünü, siz satın almayacak olsanız bile getirirler. Neden? Çünkü talep var, alınmasa bile. Elbette alacaktır birileri. Para kazanmasa bile ticaret ağını, müşteri potansiyelini artırır. Bu ileriye dönük bir yatırımdır.
    Last edited by Flawless Victory : 12.Kasım.2009 at 16:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

[quote=emrah44;1587692]

Ben açıkçası steam'deki giriş yapma olayının sadece oyunu ilk kurduğumuzda bir defaya mahsus yapıldığını sanıyordum ama oyuna her girişte giriş yapmak gerekiyor. Oyun böyle hem geç açılıyor hem de interneti olmayan bir yerde oyun oynanmıyor. Yani paranla rezil olmak diye buna derim ben. Hayal kırıklığı... Başka yolu varsa bilen söylesin.

Arkadaşım steam'i offline modunda açıp oyunu oynayabiliyorsun. İlle internet olacak diye bir kaide yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arkadaşım steam'i offline modunda açıp oyunu oynayabiliyorsun. İlle internet olacak diye bir kaide yok. [/QUOTE]

Offline moda aldım ama oyunu açmaya çalıştığımda internet bağlantısı yok gibisinden bir şey diyor.

Mesaj Yetkileri