Ya bırakaLım bu Norverç ve FinLandiya yı feLan. Ben İstanbuL da ki topLantıya geLseydim sadece şunu söyLicektim Mr.MiLes a..

Bunu daha önce de vurguLadım, ve kendi yüzLerine de vurmak isterdim.

Norveç ve FinLandiya da ki en düşük asgari maaşın ne kadar oLduğunu biLen varmı aranızda ? Bizden kat ve kat daha fazLa. Peki bir Norveç emekLisi iLe bir Türkiye emekLisinin maaşı arasında ki farkı biLen varmı ? Kat ve kat fazLa. Peki bizim bir Türk çocuğu Dedesine ya da Babasına ben FM diye bir oyun istiyorum ve fiyatı bu kadar dediğinde zaten aLdığı 3-5 kuruş iLe geçinmeye çaLışan Baba iLe Dede nin tepkisi Norveç ve FinLandiya da ki Dede ve Baba gibi bir oLabiLirmi. Benim Dedem ya da Babam Norveç Li oLsaydı ben hayatım boyunca bütün oyunLarı orjinaL oynardım.

Artık bu kavramLarı, bu karşıLaştırmaLarı bırakaLım. Türkiye farkLı bir üLke ve Cumhuriyet. Burada işLer Avrupa da ki gibi yürümez. Burada başarıLı oLmak gibi bir hedefin varsa o zaman burada başarıLı oLmuş firmaLarın stratejiLerini araştırıp, onLarın yoLunu izLeyerek başarıLı oLursun. IsrarLa herkesin vurguLamak istediği ve kimsenin anLamadığı noktada bu.

O yüzden kimse bekLenti içine girmesin. Herkes oyununa baksın derim ben. Sigames in zaten bizim ÜLkede ki stratejiden haberi yok ve iLLa kendi istedikLeri şekiLde oLursa oLacağını vurguLamaLarı bu işin oLmayacağının göstergesidir.