1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Tufan Görünümlü Cemal!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Cezalar hukuksal açıdan doğru cezalar. Artık etik olan Galatasaray Spor Kulübü'ne kalmış ki bu konu hafta içi konuşulacak.

Kinsey konusuna gelecek olursak olayda her ne şekilde başlarsa başlasın bir tahrik var ve bir galeyan var,neler olabileceği bile tespit edilemez o anda, savunmasını ona göre yapmıştır 2 maç olması normal.

Cemal'in ise 5 maç olması normaldi hazırlık maçı olup olmaması önemli değil. Basketbol'da en ağır cezalar meslektaşına karşı yaptığın eylemlerden verilir. NBA'de örneği meşhur Indiana maçı , tüm sezon oynamayan oyuncular vardı. Cemal zaten 5 maçı hazırlık diye kurtardı yaptığına bakacak olursak.

Şimdi kendini savunmadı ben maça çıkmam demedi hazırlık maçlarında,Tufan'ın formasını giydi rapor etmedi ne oldu, 2 sene oynayamayacak, kendine yazık etti. Tufan göz yumdu ne oldu,4 ay oynayamayacak.
    Diğer yandan da bakarsak sadece onlar değildi ki göz yuman? Diğer arkadaşları yok muydu yani oynarken saf mıydılar? Biri bile haber veremez miydi?

Bu yüzden etik GS'nin basketbol liginden çekilmesini gerektirir ve bunu gerçekleştireceklerdir.

Ama aynı zamanda şu andaki basketbol takımında oynayan hiç kimseyi takımımda görmek istemiyorum 2. ligde olsa bile.

Aynen katılıyorum abi, kendi arkadaş çevremde söyledim ama burada yanlış anlaşılır diye dile getirmemiştim, takımda yer alan 15 kişiden hiç biri dememiş mi, ya hoca ne yapıyorsun sen, bu düpedüz sahtekarlık diye. Hadi Türk oyuncular diyememiş olabilir, çünkü Galatasaray'da oynuyorsun, hocaya diklenirsen seni gönderir, arkandan da laf çıkarır, oynayacak takım bulamazsın ama yabancı oyuncular arasında da bu olaya tepkisini k oyan olmamış şaşırdım. Belki olmuştur ama örtbas edilmiştir bu durum da.

Dediğin gibi, Galatasaray zaten düşecek, takımı ligden çeker, oyuncuları da gönderirim, yeniden yapılanmaya girer, yeni oyuncularla, gençlerle devam ederim. Zaten düşse de orada kalmaz Galatasaray, oyuncular kim olursa olsun tekrar çıkarlar.

Bakalım gelişmeler neler olacak? Ben pek takip edemedim ama altyazı geçiyordu bir ara Galatasaray Tahkim'e itirazda bulundu diye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aynen katılıyorum abi, kendi arkadaş çevremde söyledim ama burada yanlış anlaşılır diye dile getirmemiştim, takımda yer alan 15 kişiden hiç biri dememiş mi, ya hoca ne yapıyorsun sen, bu düpedüz sahtekarlık diye. Hadi Türk oyuncular diyememiş olabilir, çünkü Galatasaray'da oynuyorsun, hocaya diklenirsen seni gönderir, arkandan da laf çıkarır, oynayacak takım bulamazsın ama yabancı oyuncular arasında da bu olaya tepkisini k oyan olmamış şaşırdım. Belki olmuştur ama örtbas edilmiştir bu durum da.

Dediğin gibi, Galatasaray zaten düşecek, takımı ligden çeker, oyuncuları da gönderirim, yeniden yapılanmaya girer, yeni oyuncularla, gençlerle devam ederim. Zaten düşse de orada kalmaz Galatasaray, oyuncular kim olursa olsun tekrar çıkarlar.

Bakalım gelişmeler neler olacak? Ben pek takip edemedim ama altyazı geçiyordu bir ara Galatasaray Tahkim'e itirazda bulundu diye.
    Abisi o tahkim işini biliyorum zaten alta kopyaladığım demeci baştan sona okursan tutarsızlığı anlarsın.Konuşan kişinin cezalandırma usulünden haberi yok basketbolda, başta razıyız dedik ama işte kurallar çercevesinde verilirse tarzı bir konuşma oluyor,sonra fazla bulunuyor,sonrada diyor daha bize tebliğ edilmedi edilince gerekçeli karara bakıp afaki olup olmadığını öğrenip öyle itiraz edeceğiz diyor.Kısacası ne dediğini bilimiyor ve de hiç bir şey bilmiyor Madem bilmiyorsun konuşma eline bir belgeler geçsin öyle konuş,of of ne diyeceğim bende bilmiyorum.

''TBF'NİN KARARLARINA İTİRAZ EDECEĞİZ''Galatasaray Cafe Crown takımında Cemal Nalga'nın cezalı olmasına rağmen usulsüz bir şekilde oynatılması konusuyla ilgili, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) vereceği kararlara saygı duyacakları yönündeki açıklamalarının, verilen cezaların ardından geçersiz olduğunu aktaran Mehmet Hevacı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

''Bu olaylarla ilgili ilk açıklamayı yaptığımızda, verilecek cezaları olgunlukla karşılayacağımızı söylemiştim. Benim bu beyanatım, cezaların disiplin kurulu talimatları içerisinde olacağı varsayımına dayalıydı. Ancak verilen cezaların bir kısmı, afaki görünüyor. Hak ettiğimizin üzerinde cezalar var ve talimatlara uygun olmayan cezalar. Bu çerçevede, TBF Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacağız. Disiplin Kurulu hak ettiğimiz ölçüde cezalar verseydi, asla itirazımız olmayacaktı. Şu an karar bize tebliğ edilmedi. Edildiği zaman ayrıntılı olarak inceleyeceğiz ve eğer kararlar afaki ise Tahkim Kurulu'na itiraz edeceğiz.''

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

[COLOR=Indigo][B]

''TBF'NİN KARARLARINA İTİRAZ EDECEĞİZ''Galatasaray Cafe Crown takımında Cemal Nalga'nın cezalı olmasına rağmen usulsüz bir şekilde oynatılması konusuyla ilgili, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) vereceği kararlara saygı duyacakları yönündeki açıklamalarının, verilen cezaların ardından geçersiz olduğunu aktaran Mehmet Hevacı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

''Bu olaylarla ilgili ilk açıklamayı yaptığımızda, verilecek cezaları olgunlukla karşılayacağımızı söylemiştim. Benim bu beyanatım, cezaların disiplin kurulu talimatları içerisinde olacağı varsayımına dayalıydı. Ancak verilen cezaların bir kısmı, afaki görünüyor. Hak ettiğimizin üzerinde cezalar var ve talimatlara uygun olmayan cezalar. Bu çerçevede, TBF Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacağız. Disiplin Kurulu hak ettiğimiz ölçüde cezalar verseydi, asla itirazımız olmayacaktı. Şu an karar bize tebliğ edilmedi. Edildiği zaman ayrıntılı olarak inceleyeceğiz ve eğer kararlar afaki ise Tahkim Kurulu'na itiraz edeceğiz.''

Hamdi abi şu yazının bazı kısmında haklılar bence.Hak etmedikleri cezayıda aldılar hak ettikleri cezayıda almadılar.Oyuncu'ya verilen ceza fazla ama klube verilen ceza az mesela.

İtiraz'a gelince ise Biz Türk milletinde her zaman itirazcılık özelliği vardır itiraz ederlerse cezalar inmemeli aksine arttırılmalı böyle bir olayda klube verilen ceza az.

İtiraz sebepleri Cemal Nalga'yı kurtarmak ise ki bu imkansız asla hiçbir klub oyuncusu için takımı yakmaz o zaman boş konuşuyorlar diyebilirim.

Bence yatıp kalkıp ohh be federasyon ne güzel ceza verdi dememliler
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BiGMeN99 View Post
    Hamdi abi şu yazının bazı kısmında haklılar bence.Hak etmedikleri cezayıda aldılar hak ettikleri cezayıda almadılar.Oyuncu'ya verilen ceza fazla ama klube verilen ceza az mesela.

İtiraz'a gelince ise Biz Türk milletinde her zaman itirazcılık özelliği vardır itiraz ederlerse cezalar inmemeli aksine arttırılmalı böyle bir olayda klube verilen ceza az.

İtiraz sebepleri Cemal Nalga'yı kurtarmak ise ki bu imkansız asla hiçbir klub oyuncusu için takımı yakmaz o zaman boş konuşuyorlar diyebilirim.

Bence yatıp kalkıp ohh be federasyon ne güzel ceza verdi dememliler
    Tabi abisi ,itiraz olur olmaz ama önce bir nefes alır bir düşünürsün,her önüne gelen mikrofona konuşmazsın.Önüne bir şey gelmemiş daha .Ben onun kafasındakini tahmin edebiliyorum.Ağzından bir şey çıkıyor ne dedim ben diyor biraz döndürüyor biraz daha döndürüyor oldu galiba deyip konuşmasını bitiriyor.Halbuki direkt demesi gereken cezalar bize sözlü bildirildi ama gerekçeli karar tebliğ edilmedi,bir önümüze gelsin sizinle paylaşacağız ve duruma göre itirazımız olursa tahkime bildireceğiz.Bu kadar basit. Şimdi bu yönetici böyle konuşursa diğerlerine istediği taraftan konuyu çekme hakkını verir. Biraz bi sussunlar bari, biraz bir haftaiçi divanda gazları alınsın ondan sonra akıllı akıllı konuşurlar.

Cezalara gelince, idari yönetime verilen cezalar doğru ve disiplin yönetmeliğinin dışına çıkılmamış,

GS'nin kupadan ihraç edilmesi doğru;

GS'nin maçlarından puan silinmesi doğru,

( ihraç edilmemesinin nedeni liglerden yönetmelikte kaldırıldı 2 maç üst üste olayı ve direkt federasyon kararı olarak belirtildi. Federasyon konusunda da önceki yorumlara katılıyorum, verilen ceza siz bu cezayla zaten küme düşersiniz ister siz çekilin ister böyle düşün şeklinde)

Kişisel cezalar fazla gelmiş olabilire ise şöyle katılmıyorum, çünkü kulup olduğu gibi birey prensibi de vardır cezalarda. Cemal Nalga isimli oyuncu ne olursa olsun dur demeliydi, sahtekarlıkta bulunan kişiyede aynı ceza verilir çünkü yönetmeliklerde var, oyuncu bilinçsizliğinden kaynaklanıyor. Tufan'a verilende hani cinayet olur bir de cinayete yardım ve yataklık olur,Tufan'ınki o kısma giriyor formasını vererek, eğer formana sahip çıkmazsan sonucuna katlanırsın.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kişisel cezalar fazla gelmiş olabilire ise şöyle katılmıyorum, çünkü kulup olduğu gibi birey prensibi de vardır cezalarda. Cemal Nalga isimli oyuncu ne olursa olsun dur demeliydi, sahtekarlıkta bulunan kişiyede aynı ceza verilir çünkü yönetmeliklerde var, oyuncu bilinçsizliğinden kaynaklanıyor. Tufan'a verilende hani cinayet olur bir de cinayete yardım ve yataklık olur,Tufan'ınki o kısma giriyor formasını vererek, eğer formana sahip çıkmazsan sonucuna katlanırsın.

Gerçi sende haklısın abi çünkü amatör takımlarda buna oyuncular karşı çıkamıyor madem ki sen büyük takım oyuncususun bu hataya düşmemen gerekirdi mantığı devreye giriyor ve buda benim görüşü çürütüyor
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri