Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Cezalar hukuksal açıdan doğru cezalar. Artık etik olan Galatasaray Spor Kulübü'ne kalmış ki bu konu hafta içi konuşulacak.

Kinsey konusuna gelecek olursak olayda her ne şekilde başlarsa başlasın bir tahrik var ve bir galeyan var,neler olabileceği bile tespit edilemez o anda, savunmasını ona göre yapmıştır 2 maç olması normal.

Cemal'in ise 5 maç olması normaldi hazırlık maçı olup olmaması önemli değil. Basketbol'da en ağır cezalar meslektaşına karşı yaptığın eylemlerden verilir. NBA'de örneği meşhur Indiana maçı , tüm sezon oynamayan oyuncular vardı. Cemal zaten 5 maçı hazırlık diye kurtardı yaptığına bakacak olursak.

Şimdi kendini savunmadı ben maça çıkmam demedi hazırlık maçlarında,Tufan'ın formasını giydi rapor etmedi ne oldu, 2 sene oynayamayacak, kendine yazık etti. Tufan göz yumdu ne oldu,4 ay oynayamayacak.
Diğer yandan da bakarsak sadece onlar değildi ki göz yuman? Diğer arkadaşları yok muydu yani oynarken saf mıydılar? Biri bile haber veremez miydi?

Bu yüzden etik GS'nin basketbol liginden çekilmesini gerektirir ve bunu gerçekleştireceklerdir.

Ama aynı zamanda şu andaki basketbol takımında oynayan hiç kimseyi takımımda görmek istemiyorum 2. ligde olsa bile.

Aynen katılıyorum abi, kendi arkadaş çevremde söyledim ama burada yanlış anlaşılır diye dile getirmemiştim, takımda yer alan 15 kişiden hiç biri dememiş mi, ya hoca ne yapıyorsun sen, bu düpedüz sahtekarlık diye. Hadi Türk oyuncular diyememiş olabilir, çünkü Galatasaray'da oynuyorsun, hocaya diklenirsen seni gönderir, arkandan da laf çıkarır, oynayacak takım bulamazsın ama yabancı oyuncular arasında da bu olaya tepkisini k oyan olmamış şaşırdım. Belki olmuştur ama örtbas edilmiştir bu durum da.

Dediğin gibi, Galatasaray zaten düşecek, takımı ligden çeker, oyuncuları da gönderirim, yeniden yapılanmaya girer, yeni oyuncularla, gençlerle devam ederim. Zaten düşse de orada kalmaz Galatasaray, oyuncular kim olursa olsun tekrar çıkarlar.

Bakalım gelişmeler neler olacak? Ben pek takip edemedim ama altyazı geçiyordu bir ara Galatasaray Tahkim'e itirazda bulundu diye.