1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Tufan Görünümlü Cemal!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dün Telegol'de Gökmen Özdenak'ı hayretler içinde seyrettim yahu. Adam hala Aziz Yıldırım diyor, Galatasaray'ın kazandığı maç sonunda niye çıktı ortaya diyor. Demiyor ki bunu yapanlar Galatasaraylı falan olamaz diye. Yazık yahu. Tamam takım tutabilirsin de bu kadar mı?

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Dün Telegol'de Gökmen Özdenak'ı hayretler içinde seyrettim yahu. Adam hala Aziz Yıldırım diyor, Galatasaray'ın kazandığı maç sonunda niye çıktı ortaya diyor. Demiyor ki bunu yapanlar Galatasaraylı falan olamaz diye. Yazık yahu. Tamam takım tutabilirsin de bu kadar mı?
    Oyak Renault takımının bu olaya yönelik olarak yaptığı itirazın daha önce federasyon tarafında reddedildiğini bilemeyecek kadar basketboldan bi haber olan bir insanın bu olay hakkında hem de bu şekilde bir yorum yapması gerçekten komedi. Onu bir kenara bırakalım, itiraz etmeyi düşünmüyoruz şeklinde beyanat veren gs yönetiminin sonradan beklediğimiz cezalar verilmedi diyerek itiraz edeceğini açıklaması ayrı bir komedi. Yahu beklediğiniz, gerçekleşmesini temenni ettiğiniz bir şeye zaten itiraz etmek saçma olurdu. Bu olaya alet olup mesleğini tehlikeye atacak kadar cahilce davranan, sonrasında verdikleri röportajda yaptıklarının ortaya çıkarabileceği sonuçlardan bi haber oldukları gün gibi ortada olan Cemal ve takım kaptanı Tufan'ın hali apayrı bir komedi. Zamanında Oyak Renault'un itirazını reddedip de sonrada bu olay ayyuka çıkınca asıp kesmeye kalkan federasyon ise maalesef trajikomik. Neresinden tutsan elinde kalan bir olay açıkcası. Böyle bir işe hazırlık maçında kalkışmak da muhteşem bir zekanın(!) ürünü olsa gerek.

Verilen cezalara gelince ben adil olduğunu düşünüyorum. Keşke ligden düşürülseydik daha iyiydi diyenler olmuş; ama bence bilmeyen birisinin kulüp tarihine baktığında 'ligden düşürülmeyi' görmesi ile 'ligden düşmeyi' görmesi çok farklı bir etki bırakacaktır. Bir yanda ligden düşecek kadar kötü bir performans göstermiş olmak var, diğer yanda ligden düşürülmeye sebep olacak kadar ciddi bir suç işlemiş olmak var. Yüz küsür yıllık bir kulübün tarihine üç beş kendini bilmez yüzünden böyle bir leke sürülmemesi bence daha iyi oldu. Bunun için bir yılı feda etmeye değer açıkcası. Gs yönetiminin bu işin sorumlularına bir ceza da biz vereceğiz demek yerine cezalara itiraz etmeye kalkması bence bu açıdan yanlış bir davranış. (cezaların haksız olduğunu düşnüyorsa tabi ki itiraz edecek diyecekler çıkabilir; ancak ben cezaların adil olduğunu düşündüğüm için yanlış buluyorum bu tavrı) Biz Demirören'in yaptıklarından söylediklerinden masaya yumruk vuracağım deyip de o masanın altında kalışlarından utanırdık; gördük ki beterin beteri varmış.

Mesaj Yetkileri