Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
[COLOR=Indigo][B]

''TBF'NİN KARARLARINA İTİRAZ EDECEĞİZ''Galatasaray Cafe Crown takımında Cemal Nalga'nın cezalı olmasına rağmen usulsüz bir şekilde oynatılması konusuyla ilgili, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) vereceği kararlara saygı duyacakları yönündeki açıklamalarının, verilen cezaların ardından geçersiz olduğunu aktaran Mehmet Hevacı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

''Bu olaylarla ilgili ilk açıklamayı yaptığımızda, verilecek cezaları olgunlukla karşılayacağımızı söylemiştim. Benim bu beyanatım, cezaların disiplin kurulu talimatları içerisinde olacağı varsayımına dayalıydı. Ancak verilen cezaların bir kısmı, afaki görünüyor. Hak ettiğimizin üzerinde cezalar var ve talimatlara uygun olmayan cezalar. Bu çerçevede, TBF Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacağız. Disiplin Kurulu hak ettiğimiz ölçüde cezalar verseydi, asla itirazımız olmayacaktı. Şu an karar bize tebliğ edilmedi. Edildiği zaman ayrıntılı olarak inceleyeceğiz ve eğer kararlar afaki ise Tahkim Kurulu'na itiraz edeceğiz.''

Hamdi abi şu yazının bazı kısmında haklılar bence.Hak etmedikleri cezayıda aldılar hak ettikleri cezayıda almadılar.Oyuncu'ya verilen ceza fazla ama klube verilen ceza az mesela.

İtiraz'a gelince ise Biz Türk milletinde her zaman itirazcılık özelliği vardır itiraz ederlerse cezalar inmemeli aksine arttırılmalı böyle bir olayda klube verilen ceza az.

İtiraz sebepleri Cemal Nalga'yı kurtarmak ise ki bu imkansız asla hiçbir klub oyuncusu için takımı yakmaz o zaman boş konuşuyorlar diyebilirim.

Bence yatıp kalkıp ohh be federasyon ne güzel ceza verdi dememliler