Quote Originally Posted by BiGMeN99 View Post
Hamdi abi şu yazının bazı kısmında haklılar bence.Hak etmedikleri cezayıda aldılar hak ettikleri cezayıda almadılar.Oyuncu'ya verilen ceza fazla ama klube verilen ceza az mesela.

İtiraz'a gelince ise Biz Türk milletinde her zaman itirazcılık özelliği vardır itiraz ederlerse cezalar inmemeli aksine arttırılmalı böyle bir olayda klube verilen ceza az.

İtiraz sebepleri Cemal Nalga'yı kurtarmak ise ki bu imkansız asla hiçbir klub oyuncusu için takımı yakmaz o zaman boş konuşuyorlar diyebilirim.

Bence yatıp kalkıp ohh be federasyon ne güzel ceza verdi dememliler
Tabi abisi ,itiraz olur olmaz ama önce bir nefes alır bir düşünürsün,her önüne gelen mikrofona konuşmazsın.Önüne bir şey gelmemiş daha .Ben onun kafasındakini tahmin edebiliyorum.Ağzından bir şey çıkıyor ne dedim ben diyor biraz döndürüyor biraz daha döndürüyor oldu galiba deyip konuşmasını bitiriyor.Halbuki direkt demesi gereken cezalar bize sözlü bildirildi ama gerekçeli karar tebliğ edilmedi,bir önümüze gelsin sizinle paylaşacağız ve duruma göre itirazımız olursa tahkime bildireceğiz.Bu kadar basit. Şimdi bu yönetici böyle konuşursa diğerlerine istediği taraftan konuyu çekme hakkını verir. Biraz bi sussunlar bari, biraz bir haftaiçi divanda gazları alınsın ondan sonra akıllı akıllı konuşurlar.

Cezalara gelince, idari yönetime verilen cezalar doğru ve disiplin yönetmeliğinin dışına çıkılmamış,

GS'nin kupadan ihraç edilmesi doğru;

GS'nin maçlarından puan silinmesi doğru,

( ihraç edilmemesinin nedeni liglerden yönetmelikte kaldırıldı 2 maç üst üste olayı ve direkt federasyon kararı olarak belirtildi. Federasyon konusunda da önceki yorumlara katılıyorum, verilen ceza siz bu cezayla zaten küme düşersiniz ister siz çekilin ister böyle düşün şeklinde)

Kişisel cezalar fazla gelmiş olabilire ise şöyle katılmıyorum, çünkü kulup olduğu gibi birey prensibi de vardır cezalarda. Cemal Nalga isimli oyuncu ne olursa olsun dur demeliydi, sahtekarlıkta bulunan kişiyede aynı ceza verilir çünkü yönetmeliklerde var, oyuncu bilinçsizliğinden kaynaklanıyor. Tufan'a verilende hani cinayet olur bir de cinayete yardım ve yataklık olur,Tufan'ınki o kısma giriyor formasını vererek, eğer formana sahip çıkmazsan sonucuna katlanırsın.