Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Aynen katılıyorum abi, kendi arkadaş çevremde söyledim ama burada yanlış anlaşılır diye dile getirmemiştim, takımda yer alan 15 kişiden hiç biri dememiş mi, ya hoca ne yapıyorsun sen, bu düpedüz sahtekarlık diye. Hadi Türk oyuncular diyememiş olabilir, çünkü Galatasaray'da oynuyorsun, hocaya diklenirsen seni gönderir, arkandan da laf çıkarır, oynayacak takım bulamazsın ama yabancı oyuncular arasında da bu olaya tepkisini k oyan olmamış şaşırdım. Belki olmuştur ama örtbas edilmiştir bu durum da.

Dediğin gibi, Galatasaray zaten düşecek, takımı ligden çeker, oyuncuları da gönderirim, yeniden yapılanmaya girer, yeni oyuncularla, gençlerle devam ederim. Zaten düşse de orada kalmaz Galatasaray, oyuncular kim olursa olsun tekrar çıkarlar.

Bakalım gelişmeler neler olacak? Ben pek takip edemedim ama altyazı geçiyordu bir ara Galatasaray Tahkim'e itirazda bulundu diye.
Abisi o tahkim işini biliyorum zaten alta kopyaladığım demeci baştan sona okursan tutarsızlığı anlarsın.Konuşan kişinin cezalandırma usulünden haberi yok basketbolda, başta razıyız dedik ama işte kurallar çercevesinde verilirse tarzı bir konuşma oluyor,sonra fazla bulunuyor,sonrada diyor daha bize tebliğ edilmedi edilince gerekçeli karara bakıp afaki olup olmadığını öğrenip öyle itiraz edeceğiz diyor.Kısacası ne dediğini bilimiyor ve de hiç bir şey bilmiyor Madem bilmiyorsun konuşma eline bir belgeler geçsin öyle konuş,of of ne diyeceğim bende bilmiyorum.

''TBF'NİN KARARLARINA İTİRAZ EDECEĞİZ''Galatasaray Cafe Crown takımında Cemal Nalga'nın cezalı olmasına rağmen usulsüz bir şekilde oynatılması konusuyla ilgili, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) vereceği kararlara saygı duyacakları yönündeki açıklamalarının, verilen cezaların ardından geçersiz olduğunu aktaran Mehmet Hevacı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

''Bu olaylarla ilgili ilk açıklamayı yaptığımızda, verilecek cezaları olgunlukla karşılayacağımızı söylemiştim. Benim bu beyanatım, cezaların disiplin kurulu talimatları içerisinde olacağı varsayımına dayalıydı. Ancak verilen cezaların bir kısmı, afaki görünüyor. Hak ettiğimizin üzerinde cezalar var ve talimatlara uygun olmayan cezalar. Bu çerçevede, TBF Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacağız. Disiplin Kurulu hak ettiğimiz ölçüde cezalar verseydi, asla itirazımız olmayacaktı. Şu an karar bize tebliğ edilmedi. Edildiği zaman ayrıntılı olarak inceleyeceğiz ve eğer kararlar afaki ise Tahkim Kurulu'na itiraz edeceğiz.''