Quote Originally Posted by perpetua View Post
Bu savinizi tabii ki destekliyorum. Turk milli takimi icin desteklerken, Italya milli takimi icin desteklemek ne kadar dogru olur peki? Disardan birisi baksa Gokhan'in hep milli oldugunu soyler, Ibrahim Toraman'dan daha iyi oldugu sonucuna ulasir. Tipki sizin Ferrari'nin Italyan olmasini ve 11 defa milli olmasini, hatta Italya'nin ikinci liginden Turkiye'ye gelen bir oyuncunun basarili olmasini ornek verdiginiz gibi. Simdi anladiniz mi benim neye takildigimi? Gokhan Zan icin bir kriter uygularken, Ferrari icin farkli bir kriter uyguluyorsunuz. Uygulamamiz gereken tek kriter, bu oyuncularin oynadigi maclardan izlediklerimiz. Sizin yazdiginiz anlasilmadigi icin de farkli bir acidan cevap veren arkadasa cok anlasilamayacak bir sekilde patladiniz. Bu yanlisinizi kabul etmeyip, bir ozuru bile fazla bildiniz. Daha ne diyeyim size?
Sanırım orada ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben Ferrari için de milli takıma seçilmiş olmayı kriter almadım. Hatta tam aksine tutup da bana 'ama Gökhan milli takımın stoperiiii' şeklinde bir cevap yazmayın ona bakarsanız Ferrari de 10-11 kez, hem de savunmasıyla ünlü İtalya Milli Takımına seçilmeyi başarmış demeye çalışmıştım. Milli olmayı kriter almadığımı, almak istemediğimi belirtmek istemiştim açıkcası.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
Dikkat ederseniz de-da'yi nerede ayri, nerede birlesik yazmayi bilmeyen dediniz. Sizinle ilgili elestirim, bunlari bilmenize ragmen kullanmamanizdi.

Adina konusunda yaptigim elestiri ise bu kelimenin yanlis kullaniminin gittikce yayginlasmasindan ve bunun beni rahatsiz etmesinden. Kisisel bir elestiri degildi. Kisisel olmadigini gostermek icin de ozellikle onemli politikacilarin da bu kelimeyi televizyonda oldukca sik kullandigini belirtmistim.
O konuda haklısınız ve bana yaptığınız her eleştirinin altına imzamı atarım. Ben açıkcası forumun geneline bakarak -daha önce de belirttiğim gibi- yazım kurallarına dikkat etme ihtiyacı duymamıştım; ancak yapabiliyorken yapmamak
daha kötü. Teşekkürler ve iyi bayramlar.