Dikkat ediyorum da her seferinde yazdığım koca cevaptan tek tek cümleler seçip onlara cevap vermeyi ve böylelikle yazdığımı çarpıtmayı tercih ediyorsunuz. Gökhan milli takımda Euro 2008de yarı final gördü şeklindeki mesajınıza cevaben İbrahim Toraman da onun kadar oynar; ancak seçilmiyor diye kötü oyuncu mu oldu dedim ve ardından özellikle bizim ülkemizde milli takıma seçilmek iyi oyuncu olduğunuza dair net bir kriter değil dedim. Tutup benim yazdıklarımla tamamen alakasız olarak İbrahim'in cası Gökhan'dan fazla diye cevap vermeye kalktınız. İbrahim - Gökhan kıyaslaması yapıyor olsam Yıldıray örneğini niye vereyim? Açıkca da yazdım zaten milli takıma seçilme konusundaki düşünemi; ama daha öne de dediğim gibi tek bir cümleyi alıp ona cevap yazmayı tercih ediyorsunuz. Ayrıca polemikl için de TDK ( Türk Dil Kurumu) sözlüğüne bakmanızı tavsiye ederim. Yoksa internet sitesinden 'kopyala yapıştır' yapmayı ben de bilirdim. Madem gereksiz olduğunu iddia ediyorusunuz o halde daha fazla alıntı yapmayın mesajlarıma olsun bitsin. Tehdit konusuna gelince de mesajlarımın sizin iddia ettiğiniz sebeple silindiğine inanmıyorum. Bu zihniyetle mesajımı silenin şikayetimi de dikkate almayacağı düşüncesiyle si gamese mesaj atacağımı söylemek benim gözümde bir tehdit değil; dolayısıyla dilenmesi gerekecek bir özür de yok ortada. Selametle...