Yapmayın bunu. Sevgilimizle küsmüşüzde bi adım o atarsa 1 adımda biz atalım der gibi konuşmuşsunuz. Onlar şirket yani satıcı, biz ise alıcıyız. Onlar bize birşeyler sunacaklarki biz alalım. Şunu yaparsanız sizin dilinizde çıkartırız, yapmazsanız çıkartmayız mantığı nekadar doğru sizce ? Bu oyuna Türkçe dil ekleme maliyeti nekadar olabilir en fazla ? En abartılı tahminimi söylemek istiyorum 50.000 tl. Koskoca sigames 50.000 tl riske atamıyorsa yapacak birşey yok. 50.000 tl riske atıp Türkçe ekleseler sorun kalmayacak zaten. Bu olayın tek kusuru fm yapımcılarındadır. Çünkü biz onların arkadaşları değil müşterileriyiz. Bir önceki mesajımda da yazdığım gibi bu sene çok soğuttular beni fmden. 99 senesinden, cmden beri aralıksız oynuyorum fmyi. Bu sene ne korsan ne orjinal alıp oynamadım bile. Türkçesini çıkartsalardı direkt olarak alacaktım oyunu. Fakat şirketin makara yapar gibi tutumu yüzünden şuanda cm oynuyorum. Sebebi her ne olursa olsun cm hem Türkçe dil eklemiştir hemde kampanya yapmıştır. Fmden kampanyada beklemiyorduk çoğumuz, Türkçe yapıp piyasaya sürselerdi eminimki en kötü ihtimalle satış oranları 2 ye katlardı. Ama alırsanız Türkçe yaparız gibi bir tutum tutmadı büyük ihtimalle. Yapacak bişey yok, fm yapımcıları bu mantıkla devam ederlerse artık cm oynayacağım.