Quote Originally Posted by perpetua View Post
Cevap almak isterseniz Sega'ya yazin, telefon edin, faks cekin, teleks yollayin. Bilgi onlara ait, cevap verebilecek sadece onlar.

Guvenecek degil. Hakkini verecek. Zaten oynadigi oyunun parasini odeyecek! Burada Turk FM severler Turkce olsun diye yalvariyor. SI/Sega ise bizim oyunumuzu korsan kullanmayin diye yalvariyor. Ikisi de ricaci. Birisi adim atip digerinin istegini karsilamayi kabul etti. Digeri (siz ve sizin dusuncenizekiler) bir adim atmaya diretiyor. Boyle hic bir yere varilmaz. Bunun kusurlusu da SI/Sega olmaz cunku onlar adimi attilar. Bu adimi adim olarak kabul etmiyorsaniz zaten yapacak bir sey yok.

Insan ya bastan guvenini verir kazik yemeyi goze alir, ya da hic bir zaman guvenmez ve guvenmenin getirecegi yararlardan mahrum kalir.

Yakin arkadasina bile guvenemedigin icin insanlara guvenmiyorsan, zaten hic bir zaman yakin arkadas sahibi olamazsin. Ote yandan guvenini vererek yakin arkadasin olamayacaklari ayiklayabilirsin. Hayat gorusune bagli.

Gordugunuz gibi bu olay sonuclanana kadar Turksportal'da ceviri ile ugrasan arkadaslar Turkce FM cikartmama karari aldi. Yanilmiyorsam daha once de soylediginiz gibi Turkce oynamak sizin umurunuzda degil. Zaten Ingilizce oynayabiliyorsunuz. Bu durumda sizin sahsinizin bir sey kaybetmesi zaten mumkun degil. Kaybedilen bir sey olup olmadigini bir de Ingilizce veya diger bir dilde oynamakta zorluk cekenlere sorun.
Sizin bile satış rakamı hakkında net birşey söyleyemediğiniz durumda benim cevap almam ne kadar mantıklı. Ben yine şansımı dener fax çekerim. Ama eminimki bırakın olumlu yada olumsuz cevabı cevap dahi alamayacağımada eminim.

Oynadığı oyunun tabiki hakkını verecek insanlar ama sorun şu: İnsanlar oyundan birşey anlayamıyorkı, oynayamıyorkı. Bu durumda kimin hakkını kime veriyoruz? Sayfalarca risk risk risk yazdınız durdunuz. Neden riske giren biziz. Ben bu zamana kadar durumum el verdiği için gittim orjinal fm aldım. Yeterince riske girdimde zaten. Ama bu sene almadım. Kampanya olmasına rağmen. Keşke geçen seneler korsan kullanıpta bu sene orjinal alsaydım dediğimde olmadı değil. Ama artık yeter. Bakın tekrar yazıyorum. çok daha kaliteli oyunlar daha ucuza satılırken insanlar neden oynayamadığı bir oyun alsınlar? Siz daha buradaki insanları düşüncelerini fikirlerini kavrayabilmiş değilsiniz birde bizi temsil ediyorsunuz sözde.

Benim hayat görüşümü buruda yazdığım 3-5 satıra görede yorumlamayın. Çok merak ediyor, öğrenmek istiyorsanız christmasda Türkiyeye gelin karşılıklı oturup tartışalım. Yok gelemem yada ilgilenmiyorum diyorsanızda fikirlerinizi kendinize saklayın.