1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Tuh..

Tarzim abisi yazip, gulucuk dagitmak olsaydi belki hosgorulu oldugumu dusunurdu bazilari.

Degildi. Olamazdi.

Simdiye kadar yazdiklarimi yazmis olmasam ve buradaki bir cok farkli tepkiyi almasam buradaki insanlarin ortaya koyduklari tepkileri de SI/Sega'ya tam anlamiyla aktaramazdim. Benim burada yaptigim yokusa surmeyi onlar yapabilirdi. Yapamadilar cunku buradaki yazismalar sayesinde cevaplarim hazirdi. Amac hic kimseye hos gorunmek degil, Turkce'nin oyuna eklenmesi icin caba sarf etmek.

Demek ki benden beklenen evet efendimcilik yapmamdi.
    Konuya en çok yazan sensin, gerçekten ben bile yazdıklarını okuyunca düşünmeye sevk etti beni. Aslında sana birçok konuda katılmasam da üslubun doğruydu. Her tartışmada biraz sert konuşulması normaldir. TRT'deki tartışma programları gibi olamaz yani burda. İşin tuhafı sizin bu konuşmaları onlara iletiminiz sonucunda onların geri bildirim yapmaması.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Konuya en çok yazan sensin, gerçekten ben bile yazdıklarını okuyunca düşünmeye sevk etti beni. Aslında sana birçok konuda katılmasam da üslubun doğruydu. Her tartışmada biraz sert konuşulması normaldir. TRT'deki tartışma programları gibi olamaz yani burda. İşin tuhafı sizin bu konuşmaları onlara iletiminiz sonucunda onların geri bildirim yapmaması.
    Bu asamada bir geri bildirim yapmalari mumkun degil bence. Bazi konularda (fiyatlandirma mesela) fikir degisimi yasamis olsalar bile bunu ancak FM 2011'de gorebiliriz.

Bu arada, ogrendigim kadariyla Mart ayina kadar 10 bin satis gerceklesmezse FM 2010 icin Turkce cikartma dusuncesi rafa kaldiriliyor.

3. Default

Bu asamada bir geri bildirim yapmalari mumkun degil bence. Bazi konularda (fiyatlandirma mesela) fikir degisimi yasamis olsalar bile bunu ancak FM 2011'de gorebiliriz.

Bu arada, ogrendigim kadariyla Mart ayina kadar 10 bin satis gerceklesmezse FM 2010 icin Turkce cikartma dusuncesi rafa kaldiriliyor.
    Hala yapımcılara nasıl ulaşabilceğimiz hakkında bilgi vermediniz Miles Jacobson özel mesajları kapatmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Oyunu bu saatten sonra orjinal alan pek de olmaz herhalde. Bu durumda İngilizce'ye devam. Ya da PES'e devam.

Oyundan hiç tat alamıyorum. Oyuncular benimle ilgili yorum yapıyorlar ama anlamıyorum fazla. Çevirmeyle de uğraşmak oyunun tadını kaçırıyor. Hala oyunda sakatlık problemi devam ediyor. Gerçekte kaç maçta acaba oyuncu sakatlandığı için oyuncu değiştiriliyor ve bu sakatlanan oyuncu sonraki maçlarda oynayamıyor? Bunca yıldır oynarım, birkaç yıldır hâlâ aynı bu durum.

Mesaj Yetkileri