Yok ondan degil aslinda.Onlar hissediyodur benim dusunduklerimi.O yuzden yazmama gerek yok.Baksana korsan satis rakamlari bile detayina kadar vahiy oluyo adamlara.
Isin dalgasi bir yana hakikaten baydi artik.Okadar para veriorum ona ragmen steam,yama, kil tuy ugrastiriyolar.Cok Milliyetci biride degilim ama adamlar Turkiyeye deger vermiyor,bizi 2. sinif musteri yerine koyuyor.Sogudum fm den.2010 u aldim ama inan yamalarla steamla ugrasmamak icin bir kere cdyi takmadim.Oyunu alma sebebim soz verdigim icin.Burda durumu olmayan,zorlukla oyunu alip turkce yama bekleyen insanlara ayip olmasin diye.Bu carpikliklar duzeltilmedigi surece birdaha fm almam.Cok insan benim zihniyetimde.Bunlar Turkiyede korsani onleyelim derken sadik musterilerini kaybedecekler.
Siz surekli SI yi savunuyosunuz,belki gorev geregi savunmak zorundasiniz ama atilan her adim fm severleri birazdaha korsana zorluyor.Korsan ,urunu orjinal alanlarin onune bu sekilde engel olarak konuldukca orjinal oyun alan insanlar fmden dahada soguyacak.