Kıvırmak=sapmak öylemibırakın bu işleri. Tabiki o anlamıda var ama o anlamda söylemediğinizi herkes biliyor. Argo konuşulmaya başlandığı anda onun sonucu küfüre kadar gider. Belki siz yapmazsınız ben yapmam ama sizi gören bir kişi "lan adam admin argonun dibine vurdu ben de konuşabilirim" der. çıkar işin içinden. Sizin argo kulandığınız ilk mesaj değil zaten bu . herkesin bir tarzı var sizinkide bu. Ama bana uymuyor. Sizi böyle kabul ediyoruz. O yüzden demogoji yapmayın.
Artık ben bu foruma yazacağım zaman yazar ve çekilirim. Sizinle tartışmaya girmek istemiyorum. Çünkü ne zaman sizinle bir tartışmaya girsek olay Türkçe fm den çıkıp farklı yerlere gidiyor. Petrol fiyatlarından tutunda norveçin kişi başına düşen milli gelirine kadar :S Ben konuya dönelim dediğimdede kıvıran yada sözlük anlamıyla "Kalçalarını iki yana sallayarak oynamak veya yürümek * Başarmak, başa çıkmak, becermek, hakkından gelmek" ben oluyorum. Problem değil kıvırdım kıvırmadım tartışması yapmıycam. Kimse size güleryüzlü hoşgörülü ol demiyor. Saygılı ol diyor, insanlarla dalga geçme diyor. Daha ne kadar açık konuşulur bilmiyorum. Bu yazdıklarımda sizi tatmin etmez uzatmayı düşünürseniz size pm den cevap yazarım. İnsanlar bir gelişme varmı diye foruma giriyor okudukları şeylere bak:S

bırakın bu işleri. Tabiki o anlamıda var ama o anlamda söylemediğinizi herkes biliyor. Argo konuşulmaya başlandığı anda onun sonucu küfüre kadar gider. Belki siz yapmazsınız ben yapmam ama sizi gören bir kişi "lan adam admin argonun dibine vurdu ben de konuşabilirim" der. çıkar işin içinden. Sizin argo kulandığınız ilk mesaj değil zaten bu . herkesin bir tarzı var sizinkide bu. Ama bana uymuyor. Sizi böyle kabul ediyoruz. O yüzden demogoji yapmayın.