Quote Originally Posted by medievil View Post
Kıvırmak=sapmak öylemi bırakın bu işleri. Tabiki o anlamıda var ama o anlamda söylemediğinizi herkes biliyor.
O anlamda yazmadigimi demek ki benim disimda herkes biliyormus.

Isin garibi bunu kendim yazmis olmam ve anlamini herhalde en iyi bilecek kisinin ben olmasi. Ama insanoglu her gun yeni bir sey ogreniyor. Kendi hakkinda bile.

Problem değil kıvırdım kıvırmadım tartışması yapmıycam.
Kivirma tartismasi yapmayacagim yazmadan once bu konuyu kendinize gore iyice islemeyi unutmamissiniz.

Kimse size güleryüzlü hoşgörülü ol demiyor. Saygılı ol diyor, insanlarla dalga geçme diyor. Daha ne kadar açık konuşulur bilmiyorum. Bu yazdıklarımda sizi tatmin etmez uzatmayı düşünürseniz size pm den cevap yazarım.
Nasihatleriniz icin tesekkur ederim, uzerinde dusunecegim. Siz saygi gosterdiginiz surece ben de saygili olmaya ozen gosteririm. Acaba sizin bir saygisizliginiz olmus olmasin?

İnsanlar bir gelişme varmı diye foruma giriyor okudukları şeylere bak:S
Kusura bakmayin ama animsarsaniz burada yazdiginiz bazi seyler uzerinde burada tekrar yazdim. Nedense sizin yazdiklariniz beni cevap vermeye tesvik ediyor.

Ozellikle gayet iyi niyetle yazdigim bir seye, sadece zit olmak icin cevap verdiginizde karsilikli konusma genisledi.

Bu arada ozel mesaj yollamaya hic ugrasmayin.