Ben bu oyunu oynuyorsam, bırakın oynamayı buna benzer bir oyun oynuyorsam ben fm firması için potansiyel müşteriyimdir. Çeviriye verilecek paranın hesabını yapan bir firma bunlarıda düşünür merak etmeyin. Asıl amaçları benim gibi potansiyel müşterilerini, gerçek müşterileri haline getirmek zaten adamların.
Fiyat konusunda da Türkçe çıkmadığı halde korsanını bile oynamayacağımı söyledim oyunun zaten. Ben enayi değilim kimse kusura bakmasın. Vay efendim alırsan Türkçe çıkartabiliriz diyen bir firmanın ürünlerini alıyım.
Bukadar savunduğunuz firma madem bukadar dürüst ozaman Türkiye satış rakamlarını anlık olarak açıklasın internet sitesinde bizlerde görelim nekadar satılmış ya da satılmamış. Hem satış rakamlarını açıklamayacak, hemde açıklamadığı satış rakamları üzerinden şukadar alırsanız Türkçe yaparız diyecek. Türk milletini bukadar safmı görüyor bu firma ?
Söylediğim gibi herşeyi geçtim, madem çok dürüstler Türkiye satış rakamlarını en azından 2-3 günlük periyodlarda güncelleyerek yansıtsınlar sitelerine bizde diyelimki 3 bin kişi daha alırsa Türkçe çıkaracakmış Onu bile yapmıyorki adamlar. Kooperatifmi bu adamlar önce para sonra ürün diyorlar ?
Hem şeffaf olmayacak, hemde gizli kapaklı satış rakamları üzerinden pazarlama stratejisi geliştirecek. Hey gidi hey