1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Peki CM'nin bu fiyata ve Türkçe'ye rağmen daha çok korsan oynandığı ve orjinal olarak alınmadığının da bir göstergesi olamaz mı FM'nin daha çok satıyor olması. CM 10 bini geçmiştir yorumu yerine, 10 bin satamayan FM kadar bile satış olmamış bu şartlara rağmen yorumu da pekala yapılabilir.

Bu arada istediğin fiyata al seçeneğiyle 20 liraya mal olduğundan, internet üzerinden daha çok satış olduğu için CM'nin Aral'da gözüken satış sayısı az olabilir, hangisi daha çok sattı diye hesaplarken internet üzerinden satışları da dikkate almak gerekli.

kardeşim orda açıklamasını yaptım 15 günde bir ziyaret ediyorum aralın sitesini bir girdiğimde stokta yok diyor bir girdiğime stokta var şuan var gözüküyor inanmıyosan takip et kendim bizzat takip etmesem inana bilirdim sana ama stokta olmayan oyun satılmıştır heralde zevk için çöpe attırıp yeniden bastırmıyorya bu adamlar seneye türkçe çıkmassa sen haklıymışsın demektir

sizin tek suçunuz dişinizi hiç göstermiyosunuz futbol takımı destekler gibi destekliyosunuz si yi dişinizi biraz gösterin bakın bakalım nasıl yola geliyor si

ben orjinal oyun alan birisiyim ve teşvik eden ama sega ve si nin oyunlarını almam alanlarıda uyarırım korsan kullanın diye si ile sega bunun cezasını uzun vadede çekecek şimdi Türkiyede oyun oynayanların çoğu öğrenci veya çalışmıyor babasının eline bakıyor bu adamlar kendi ekonomilerini kurunca orjinal oyun hiç yoktan ayda birtane alırlar bunun örneği çok bunu türkiyedeki herkes biliyor si taraftarları hariç

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 19yusuf05 View Post
    sizin tek suçunuz dişinizi hiç göstermiyosunuz futbol takımı destekler gibi destekliyosunuz si yi dişinizi biraz gösterin bakın bakalım nasıl yola geliyor si
    Dis gosterme amacli tehdit mi edelim mesela SI'i?

"Turkce cikmazsa FM'i satin almayacagiz, ona gore haaaa!!"

Zaten alanlar asgari sayida. Buyuk ihtimalle de alanlarin cok onemli bir bolumu icin Turkce'nin olmamasi onemli degil.

Yukarida yazmistim. Burada SI'i destekleme olarak algiladiginiz, esasinda burada verilen tepkilere SI'dan gelecek/gelmis cevaplar. Bu Turkce olayi daha bir kac ay once cikmadi. Bir kac yildir isteniyor SI'dan Turkce. Bu tip cevaplar da bir cok defa onlardan alindi.

Bu cevaplara karsi mantikli yorumlar oldugunda bunlar pekala SI'a iletiliyor. Ama maalesef bu tip yorumlar oldukca az. Yikici olmak belki de yapici olmaktan daha kolay geliyor.

ben orjinal oyun alan birisiyim ve teşvik eden ama sega ve si nin oyunlarını almam alanlarıda uyarırım korsan kullanın diye si ile sega bunun cezasını uzun vadede çekecek şimdi Türkiyede oyun oynayanların çoğu öğrenci veya çalışmıyor babasının eline bakıyor bu adamlar kendi ekonomilerini kurunca orjinal oyun hiç yoktan ayda birtane alırlar bunun örneği çok bunu türkiyedeki herkes biliyor si taraftarları hariç
    Bilmiyorum farkindamisiniz ama yukarida yazdiginiz forum kurallarina aykiri.

Mesaj Yetkileri