1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    FM oynayanlari 4 kategoriye ayiralim:

1. Oyunu satin almiyor ama oynuyor (Korsanci 1), Turkce'nin oyunda olmasi onun icin onemli degil

2. Oyunu satin almiyor ama oynuyor (Korsanci 2), Turkce'nin oyunda olmasi onun icin onemli

3. Oyunu satin aliyor ve oynuyor (Orjinalci 1), Turkce'nin oyunda olmasi onun icin onemli degil

4. Oyunu satin aliyor ve oynuyor (Orjinalci 2), Turkce'nin oyunda olmasi onun icin onemli

Korsanci 1'in zaten satin almaya niyeti yok cunku bir beklentisi yok. Oyunun Turkce olmamasi onu rahatsiz etmiyor.

Beklenen Korsanci 2 grubuna kendisini katanlarin bu beklentilerini karsilamak amaci ile oyunu korsan kullanmayi birakip, oyunu satin alarak oynamalari.

Turkiye'de FM oynayan kisilerin %3'u Orjinalci 1 ve Orjinalci 2 kategorisine giriyor.

%97 ise Korsanci 1 ve Korsanci 2 kategorisine giriyor. Onemli olan Korsanci 2 kategorisinin bu %97'nin icinde ne buyuklukte oldugu.

Mevcut satislar (ve imza kampanyasinda bile 10 bin rakamina ulasilamamasi) gosteriyor ki bu Korsanci 2 kategorisinde olanlar oldukca az sayida. Oyle gorunuyor ki Turkiye'deki kullanicilarin cok onemli bir bolumu Kategori 1'e giriyor.

Goruntu bu sekilde ise, Turkce'nin eklenmesi alinabilecek bir riskmidir?
    Koskoca Eidos Salak yani bu riske giriyor,

Championship Manager 2010
    http://www.aralgame.com/asp/show_sto...roduct=01.0812 - 25 TL
    http://store.steampowered.com/app/35030/ - 39 $ = 62 TL

Bu Eidos Riske Girdi Heşeyin farkında olarak aral game in sitesine ayda bir giriyorum stokta yok oluyor 15 gün sonra stokta var bu şekilkde gidiyor demekki satıyor ilginç olan ise en çok satanlar listesinde fm var cm nin adı bile geçmiyor okadar girdim stoğu hep tüketti aral game cm nin bu yüzden çok sattığını düşünüyorum ama fm daha çok satıyor anlaşılan en çok satanlar listesinde var bu fiyatına rağmen hatta 3. sırada önündeki iki oyun konsol içinde çıkıyor konsolla beraber satışı haberiniz olsun yani pc de en çok satılan fm dir muhtemelen ben cm nin 10 bini geçtiğini düşünüyorum demekki fm haydehayde geçti sizi kandırıyorlar ayakta uyumayın

Football Manager™ 2010
    http://www.aralgame.com/asp/show_sto...roduct=01.0852 - 89,99 TL
    http://store.steampowered.com/app/34000/ - 39 $ = 62 TL

Herşey Gözler Önünde

Quote Originally Posted by kralksk View Post
    Bağışmı toplayalım çeviri yapsınlar diye ? Türkçe yama çıkarttıklarında nasıl ki kar yaptıklarında kardan bana pay vermeyeceklers, yapabilecekleri muhtemel zararda ne beni nede başka müşterileri ilgilendirmez.Oyunu sahiplenmenin bukadar anlamı yok. Hepimiz biliyoruzki fm Türkçe çıkarsa satışlarda patlama olacağını. Anlamadığım nokta satan taraf riske girmiyorken müşteri olarak ben neden riske gireyim ? Ticareti yapan o, riske giren ben. Bana kar yaptırın ondan sonra Türkçe çıkarayım diye bir mantık yeryüzünde nerde var

çok haklısın kardeşim bağış kousunda 2 kere haklısın benden size bi tavsiye gelecek sene de bi onbin kişi kampanyası yapılsın ama hiçkimse orjinal oyun almayacak herkesten 20 tl toplanacak 200.000 tl eder bu paranın bir kısmıyla profesyonel olarak çevirilsin bir kısmıylada bir sunucu kurulsun herkes çevrimiçi olarak zevkli zevkli oynasın hatta şimdi de yapılabilirde herkes çok para harcadı tekrar harcanırsa hatta bunun için gönüllüler şimdiden başlaya bilir bakın sonra nasıl yapıyorlar ama ozamanda kimse almaz hatta bunu yapacak varsa bir site kursun üye toplasın kampanyayı duyursun türkiyedeki tüm sega ve si oyunları (sinin bitane ama önemli değil ) protesto edilsin korsana teş vik edilsin cm ise orjinale teşvik edilsin ben orjinal oyun oynayan birisiyim ama sinin bu aşşalamalarından sıkıldım hem sonunda 60 tl kar edersiniz
    Last edited by 19yusuf05 : 31.Aralık.2009 at 19:23

Mesaj Yetkileri